Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori presenta, dins el seu programa d’activitats, un taller de producció musical per a mòbils i tablets.

La Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori presenta, dins el seu programa d’activitats, un taller de producció musical per a mòbils i tablets.

El proper divendres 21 d'octubre a les 19.30h tornen les activitats a la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori. Aquest curs el cicle l’Altra Biblioteca: activitats extra comença amb un petit taller d’iniciació al món de la producció musical. Ens presentaran diferents aplicacions musicals de codi obert (lliures) per a dispositius mòbils (smartphones i/o tablets). Concretament es treballarà amb Caustic que està orientada al món de la producció musical però també donarem un cop d’ull a altres com: Stagelight i Pocketband que també són de producció musical, Equalizer que és una app destinada a la equalització i l’optimització de so i Ampme que sincronitza dispositius.

Per tant: qui vulgui conèixer, treballar i jugar amb totes aquestes aplicacions de producció i gestió musical, només cal que les porti instal·lades al seu dispositiu mòbil i en Miquel Salla (tècnic de so, productor musical i DJ) us farà cinc cèntims de com utilitzar-les.

L’activitat es durà a terme a la Biblioteca-Fonoteca, a la 4a planta de l’Auditori, a les 19.30

No cal inscripció. Activitat gratuïta.

Recordem que el cicle continuarà a primers de desembre amb un taller creatiu per a infants.