Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Jove Orquestra de Ponent presenta "Tornen els clàssics"

La Jove Orquestra de Ponent presenta "Tornen els clàssics"

Diumenge, 29 de novembre, 19 h
Lloc : Sala 1 . Auditori Municipal Enric Granados
Entrada: 8 €
Reduïda: 5 € Estudiants de Música, Udl i Carnet Senior

La JOP, formació resident de l’Auditori, presentarà el proper diumenge, 29 de novembre, sota la direcció d’Agustí López,  el seu nou projecte amb la interpretació  de grans compositors com: Mozart, Beethoven i Arriaga.

La JOP retorna al repertori clàssic després d’uns quants concerts dedicats a altres èpoques i estils, i ho fa amb l’orgull de col·laborar amb els joves solistes Oriol Capdevila ( piano), Carlos Sánchez ( violoncel) , Bernat Bonjorn (piano) Tots ells són músics  de les nostres terres i que han estat una ajuda inestimable per a l’orquestra en el camí recorregut des dels seus inicis.

Programa:

Obertura de La Flauta Màgica W. A. Mozart

Triple Concert per a violí, violoncel i piano en Do major, op. 56 L . v. Beethoven

Gran Simfonia en Re major J. C. Arriaga

La Jove Orquestra de Ponent
La Jove Orquestra de Ponent és una associació que neix del desig de fer música que comparteixen joves de Lleida i els seus voltants. El seu projecte principal ha estat la creació d’una orquestra simfònica, que ara per ara ja compta amb prop de 60 joves intèrprets de fins a 8 poblacions diferents. La seva intenció és omplir un buit que fins ara existia entre les formacions de caire formatiu d’escoles i conservatoris i el món professional en el panorama simfònic del nostre territori. Així doncs, la JOP ofereix a joves amb estudis musicals mitjans o superiors l’oportunitat de tocar en una orquestra simfònica a la seva terra i, a la vegada amplia les propostes culturals tot confiant que l’entusiasme i l’esforç, pilars fonamentals en l’engranatge de l’associació, permetin que gaudim tots de la seva tasca.

Les entrades del  concert es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 i dues hores abans del concert. El preu és de 8 € i la reduïda 5 €.  Els estudiants de música, de la Universitat de Lleida i els que presentin el Carnet Senior, podran gaudir de l’entrada reduïda a 5 €.

Les entrades també es poden adquirir mitjançant el lloc web www.auditorienricgranados.cat