Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria col·labora amb la primera edició del Lleida Music Festival

La Paeria col·labora amb la primera edició del Lleida Music Festival

La Paeria col·labora amb la primera edició del Lleida Music Festival

@Javi Martín

L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, destaca la complicitat i col·laboració público-privada per portar a la ciutat un esdeveniment de primer ordre

Entre els mesos d’agost i d’octubre artistes i grups de renom com Dvicio, Sidonie, Ana Mena, Nil Moliner, Mishima, Renaldo y Clara, entre altres, pujaran a l’escenari de la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella i l’Espai Biloba on air

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES I TRADICIONS

La Paeria col·labora amb la primera edició del Lleida Music Festival que aquest dilluns s’ha presentat a la Seu Vella i que se celebrarà entre els mesos d’agost i octubre amb artistes i grups de renom com Dvicio, Sidonie, Ana Mena, Nil Moliner, Mishima, Renaldo y Clara, entre altres.

L’alcadessa accidental, Jordina Freixanet, ha presidit la presentació, acompanyada del regidor de de Joventut, Festes i Tradicions Regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, així com la directora artística del Festival, Laia Cubells.

Freixanet ha destacat la complicitat i col·laboració público-privada en aquest tipus d’esdeveniments que reverteixen directament en benefici de la ciutat i aposten per Lleida com un referent cultural de primer ordre.

El Lleida Music Festival és una iniciativa encapçalada per la promotora musical “Cal Sortir”, amb una consolidada experiència de més de 20 anys en la programació de concerts i activitats culturals i compta amb el patrocini principal de Magna San Miguel, que emmarca aquesta esponsorització en la campanya ‘Ciudades Magníficas’ que té l’objectiu de dinamitzar l’hostaleria i el comerç local.

Cubells, per la seva banda, ha destacat que el Festival vol anar més enllà de la música i “ser un esdeveniment que aplegui i posi en valor totes les potencialitats de les Terres de Ponent, des de la gastronomia, l’art i el turisme de proximitat”.

Per fer possible aquest esdeveniment, l’organització també compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’empreses culturals, Nayper Mercedes Benz, Plusfresc, Bonöbo Grup, Schweppes i Europa FM.

A la presentació també han assistit la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació Ciutadana, els regidors Jackson Quiñónez, Marisa Xandri i Maria Burrel, així com els representants de les diferents empreses patrocinadores.

14 concerts entre l’agost i l’octubre en dos escenaris

La primera edició del Lleida Music Festival compta amb la programació de 14 concerts entre l’agost i l’octubre, amb la possibilitat que se n’incorpori algun mes. Les actuacions es concentraran en dos escenaris, la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella i l’Espai Biloba Open Air, que comptaran amb un 70% de l’aforament i venda anticipada d’entrades.

Programació Espai Biloba Open Air • 28 d'agost: Ptazeta

 • 8 de setembre: Dvicio

 • 12 de setembre: Reagge per xics

 • 17 de setembre: Marc Seguí

 • 19 de setembre: Fatima Hajji

 • 2 d’octubre: Renaldo y Clara + Enzel

 • 3 d’octubre: Pol Granch

 • 8 d’octubre: Sidonie

 • 16 d’octubre: Trueno

 • 17 d’octubre: Nil MOliner


Programació plaça de la Sardana. Turó Seu Vella: • 24 de setembre: Mishima

 • 26 de setembre: Ana Mena

 • 29 de setembre: Dàmaris Gelabert


Tota la informació del Festival, així com la venda/reserva d’entrades, que activa aquest dimarts, a partir de les 12.00 hores, es pot consultar al web www.lleidamusicfestival.com