Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria organitza la Diada de Sant Jordi seguint el Pla Específic emès per la Generalitat

La Paeria organitza la Diada de Sant Jordi seguint el Pla Específic emès per la Generalitat

La Paeria organitza la Diada de Sant Jordi seguint el Pla Específic emès per la Generalitat

La Paeria organitza la Diada de Sant Jordi seguint el Pla Específic emès per la Generalitat

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

En aquest plec de mesures amb instruccions del PROCICAT es recomana dur a terme un Sant Jordi presencial limitat només al sector professional del llibre i la flor, en un espai acordonat i amb aforament controlat

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat la Diada de Sant Jordi seguint les indicacions recollides al Pla Específic que va emetre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb instruccions del PROCICAT, que la majoria de les principals ciutats del país han acordat seguir. En aquest plec de mesures es recomana dur a terme un Sant Jordi presencial limitat només al sector professional del llibre i la flor, en un espai acordonat i amb aforament controlat.

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, ha explicat que “som a les portes d’un Sant Jordi atípic i enguany, malgrat que es podrà celebrar parcialment i amb limitacions, la situació sociosanitària no ens permet de fer-ho com hauríem desitjat”. Per tant, aquest any no serà possible la presència de les entitats que tradicionalment  han contribuït a fer de Sant Jordi una diada especial.

Rutllant ha posat de relleu que “comprenem que això suposi un trasbals per a moltes de les entitats i col·lectius que volien ser al carrer per Sant Jordi, però la manifesta voluntat de contenció de la pandèmia ens obliga a ser més rigorosos amb l’objectiu d’atendre les mesures recomanades per a la protecció de la ciutadania”.

Dijous 22 d’abril

19.30 h Cafè del Teatre de l’Escorxador (Roca Labrador 2bis, Lleida)

Acció literària Deixa el teu missatge després de sentir el señal amb la participació dels escriptors i escriptores lleidatans, creadors dels missatges:

Marta Alòs, Jaume Barrull, Eduard Batlle, Josep Borrell, Pep Coll, Rosa Fabregat, Teresa Ibars, Montse Gort, David Marín, Francesc Pané, Maria Pons, Marialba Revés, Carme Romia , Montse Sanjuan i Ramona Solé.

Tenim la necessitat de parlar amb l’altre/a, de sentir-li la veu, ens urgeix comunicar-nos-hi...però de vegades l’altre/a no està disponible i aleshores parlem amb una màquina i hi deixem un missatge. Escriptores i escriptors de Lleida hauran de deixar el seu missatge després de sentir el senyal....

Aforament limitat a 60 persones. ENTRADES EXHAURIDES!

 

Divendres 23 d’abril

Diada de Sant Jordi

De 09.00 h a 21.00 h. Espai habilitat a l’avinguda Francesc Macià

(aforament i mesures segons Pla específic de Sant Jordi 2021 Procicat)

Parades de Sant Jordi sector professional: LLIBRES i ROSES

Parada de Sant Jordi de la Paeria: ESCATA DE DRAC

Els visitants de la parada seran obsequiats amb 2 volums de la col•lecció municipal ESCATA DE DRAC. Relats de Sant Jordi fins esgotar existències, el corresponent al 2021, que conté els relats dels escriptors Miquel Àngel Estradé, David Marín, Núria Miret, Pepa Roma i Ramona Solé, i el volum del 2020, que conté els relats dels autors Enric Boluda, Teresa Ibars, Eduardo López, Maria Pijuan i Anna Sàez.

 

Per assistir presencialment als actes dels dies 20, 21 i 22, que se celebran en les sales corresponents:

Entrada gratuïta amb aforament limitat, per aquest motiu és IMPRESCINDIBLE fer reserva prèvia online, única manera d’accedir-hi presencialment.

En cas de dubte adreceu-vos al telèfon 973 700 394.

 

RESERVA PRÈVIA ONLINE

• Màxim 5 localitats per reserva. Si us plau, reserveu només les localitats que utilitzareu.

• Porteu les reserves en pdf.

• Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.

• Per evitar aglomeracions, és permetrà l’accés al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, de manera esglaonada i d’acord amb les instruccions del personal autoritzat.

• Es prega puntualitat. Un cop iniciada la sessió no es podrà accedir al recinte.

 

NORMES D’ACCÉS I CONDICIONS COVID

• Per accedir a l’acte serà obligatori l’ús de mascareta.

• És recomana neteja de mans amb hidrogel abans d’accedir al recinte.

• Si noteu algun dels símptomes de la Covid-19, per seguretat quedeu-vos a casa.

• Respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.

• Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones.

• Com a qualsevol altre acte públic: apagueu els telèfons i dispositius que emetin so i no parleu en veu alta.

• No és permès l’accés de menjar ni begudes alcohòliques o ensucrades al recinte.