Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria revisa i analitza la reserva prèvia d’entrades de la Festa Major

La Paeria revisa i analitza la reserva prèvia d’entrades de la Festa Major

La Paeria revisa i analitza la reserva prèvia d’entrades de la Festa Major

©Pau Llop (131.gd)

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES I TRADICIONS

S’ha començat a fer un treball de depuració i s’està detectant duplicitats de reserves d’entrades per al mateix espectacle, en alguns casos fins a 120. Una circumstància que es va donar perquè la usabilitat del lloc web no funcionava correctament i, per tant, les persones que reservaven no rebien les entrades al seu correu electrònic.

Des de Festes Lleida es fa una crida perquè les persones facin una revisió de les seves reserves d’entrades i que alliberin totes les que no faran servir. Cal recordar que només es podien reservar un màxim de 5 entrades per usuari

La Paeria ha començat aquest dimecres la revisió i anàlisi de la reserva prèvia d’entrades de la Festa Major, després que ahir l’allau d’usuaris entrant alhora al servei extern de reserva d’entrades, Entràpolis, col·lapsés parcialment el sistema informàtic i impossibilités, durant unes hores, que altres usuaris poguessin reservar entrades per als altres espectacles.

Així, s’ha començat a fer un treball de depuració i s’està detectant que algunes  persones tenen duplicitat de reserves d’entrades del mateix espectacle, en alguns casos fins a 120. Una circumstància que es va donar perquè la usabilitat del lloc web no va funcionar correctament i, per tant, les persones que reservaven no rebien les entrades al seu correu electrònic i això va fer que cada vegada que ho tornaven a intentar de nou feien una nova reserva.

Des de Festes Lleida es fa una crida perquè les persones accedeixin al seu espai personal al web d’Entràpolis, que allà els poden aparèixer aquestes entrades reservades i sense correu de confirmació. Així, es demana que facin una revisió de les seves reserves d’entrades i que alliberin totes les que no faran servir.

Cal recordar que només es podien reservar un màxim de 5 entrades per usuari. Això permetrà que al llarg d’aquesta setmana alguns espectacles tornin a disposar d’entrades disponibles.

Així mateix, durant el dia d’avui l’Ajuntament de Lleida també contactarà amb les persones que tenen reserves massives d’entrades per tal d’informar-los d’aquesta circumstància i alliberar més ràpidament aquestes entrades.

Cal recordar que les limitacions d’aforament marcades pel PROCICAT -1.000 persones a l’escenari dels Camps Elisis- impossibilita ara per ara ampliar l’oferta d’entrades. Aquest dimarts el regidor de Festes, Ignasi Amor, traslladava als usuaris les seves disculpes, remarcant que el sistema mai va deixar de funcionar però que no va poder donar resposta a tothom alhora.