Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies La Temporada Lleida reprograma de nou ‘Bona gent’ en dues sessions el 7 de març al Teatre de la Llotja

La Temporada Lleida reprograma de nou ‘Bona gent’ en dues sessions el 7 de març al Teatre de la Llotja

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

S’han redistribuït les entrades que ja estaven venudes: aquells que en tenien per a la funció del 21 de novembre a les 16.30 hores assistiran a la funció del 7 de març a les 16.00 h i els que en n'havien comprat per a la funció de les 20.00 h assistiran a la funció del 7 de març a la mateixa hora

LaTemporada Lleida ha hagut de reprogramar de nou l’espectacle “Bona gent’ en dues sessions el 7 de marçal Teatre de la Llotja. En previsió i ateses les restriccions sanitàries, l’organització ha redistribuït les entrades que ja estaven venudes: aquells que en tenien per a la funció del 21 de novembre a les 16.30 hores assistiran a la funció del 7 de març a les 16.00 h i els que en n'havien comprat per a la funció de les 20.00 h assistiran a la funció del 7 de març a la mateixa hora. Aquest nou format de doble sessió permet posar a la venda noves entrades per a l’espectacle de Quim Masferrer.

Aquestes accions permetran garantir una distància de seguretat, ajustar l’aforament al permès per la normativa, disposar dels circuits òptims de circulació del públic en compliment dels protocols actuals i acomplir amb el toc de queda nocturn.

Les persones que havien adquirit la seva entrada amb anterioritat la rebran de nou per correu electrònic. Tot i així, si no va bé la nova hora assignada, es pot demanar el retorn de l’import de les entrades.