Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Lleida
Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies LAS MIGAS, quartet femení de flamenco i músiques mediterrànies al Cafè del Teatre

LAS MIGAS, quartet femení de flamenco i músiques mediterrànies al Cafè del Teatre

LAS MIGAS, quartet femení de flamenco i músiques mediterrànies al Cafè del Teatre

Las Migas

DIVENDRES 2 d'octubre,  22.30 h. Cafè del Teatre. Preu: 15 € / Reduïda: 12 €

LAS MIGAS

Quatre dones: Alba, Marta, Alicia i Roser. Quatre ciutats de nord a sud: Barcelona, Sevilla, Còrdova i Lleida. Quatre visions diferents de la música i una mateixa passió: el flamenco. Las Migas comencen una nova etapa. Nou espectacle, nou repertori i moltes ganes de mirar endavant.

Dues andaluses a les guitarres: Marta Robles, la veterana del grup, i Alicia Grillo, la incorporació més recent i més jove. Dues catalanes: Alba Carmona a la veu i la lleidatana Roser Loscos al violí.

Elles formen aquest insòlit quartet femení de flamenco i músiques mediterrànies. Tot i que provenen de mons diversos, coincideixen en la recerca apassionada de la bellesa. Recerca constant en cada una de les notes que componen o interpreten. Una explosió de sons purs, únics i rebels: així és l’univers sonor de Las Migas.

Des dels seus inicis, el quartet establert a Barcelona ha omplert grans teatres i ha participat en els festivals més importants de músiques del món. La seva nova etapa ofereix un estil més rítmic, més lluminós i amb tocs llatins. El seu espectacle, acabat d’estrenar, amaga moltes sorpreses: per començar, Alba presenta, per primera vegada, una coreografia amb cante i baile, on regala tota la seva sensualitat i desimboltura. L’espectacle neix intimista per tornar-se, poc a poc, punyent. I canalla. I, fins i tot, còmic en alguna ocasió. Va creixent en intensitat, però conservant l’estil exquisit, la cura del so i del cor que sempre ha caracteritzat la música de Las Migas.