Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L'Auditori Enric Granados ens convida a celebrar el Nadal amb molt bona música

L'Auditori Enric Granados ens convida a celebrar el Nadal amb molt bona música

L’Auditori Municipal Enric Granados acollirà els propers dies tres concerts els quals conviden al públic a celebrar el nadal. Aquests tres concerts estan dirigits a diferents públics per poder celebrar el nadal amb música i en família.

Rock’nCor. Nadales 2.0

Dissabte 20 de desembre, 20 h. 15 € / reduïda: 10 €

El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i Pastorets Rock sota la direcció de Xavier Puig.
Aquest Nadal el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i el grup Pastorets Rock s’uneixen per oferir un repertori de Nadal tradicional i a la vegada innovador. Hem encarregat a dos compositors catalans, el lleidatà David Esterri – El Pardal Rocker– i l’Arnau Tordera – líder del grup Obeses– la versió de nadales ben conegudes, com El dimoni escuat, Fum, fum, fum, La mare de Déu, El desembre congelat, o El Cant dels Ocells, per a  or mixt i banda de rock, amb la intenció de donar-los via lliure per tal de versionar les melodies amb creativitat i inventiva. El programa el completaran un conjunt de nadales dels Pastorets Rock i altres en versió tradicional a càrrec del Cor de Cambra de l’Auditori de Lleida. Aquest concert el realitzarem els dies 8 de desembre a Alcarràs a les 20h, el 12 de desembre a Aitona a les 21h, el 19 de desembre a les 21h a Alcoletge i el 20 de desembre a les 20h a la sala 1 de l’Auditori Enric Granados de Lleida.
En definitiva, un concert per a tots els públics perquè el gaudeixin dels mes petits als mes grans. Amb aquest projecte volem sumar dos grups d’estètica ben diferent, però que compartim l’interès per la cançó tradicional, i la innovació del nostre repertori popular. Finalment els objectius no són pas llunyans, i la bona música sempre troba un factor en comú. Desitgem que gaudiu d’aquesta proposta de Rock’nCor! 

 

Concert de Nadal. Música i dansa

Diumenge 21 de desembre, 19 h. 10 € / reduïda 6 €

Amb la Banda Municipal de Lleida i  la Companyia de dansa Montse Miret, sota la direcció d' Amadeu Urrea

El proper  diumenge, 21 de desembre la Banda Municipal de Lleida i la Companyia de Dansa Montse Miret de Balaguer s’uneixen per oferir al públic una combinació de dansa i  música ben especial.
La formació orquestral i la companyia de dansa ens presentaran una programa de cançons on es combinaran el clàssics i cançons típiques de nadal. Tot això ens portarà a gaudir d’un magnífic espectacle on el públic podrà disfrutar d’aquesta combinació tant i tant especial.
Cal destacar que la Banda Municipal de Lleida està de celebració i ho fa celebrant aquest any els 100 anys.  El cicle de la Banda Municipal finalitzarà el proper 15 de febrer amb el grup Folls i Nocturns. Els concerts de la Banda Municipal de Lleida compten amb el patrocini de Ibercaja.

 

Festival de valsos i danses

Dissabte 27 de desembre, 21 h. 30 € / reduïda: 25 € 

amb l' Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Rubén Gimeno

El Festival de Valsos i danses vol ser un homenatge a l’enginy i al bon humor, vol ser un joc, vol ser generador de somriures a escala planetària! Com les parelles d’enamorats que de tant en tant se sorprenen i es regalen un joc per fer somriure l’altre, així nosaltres periòdicament regalem al nostre amor, que és el públic, que ets tu, un joc per mantenir-nos enamorats i somrients.

 

 

Les entrades dels diferents concerts es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17:30 a 20:30 h. Ho podeu adquirir també mitjançant el lloc web de l’Auditori: www.auditorienricgranados.cat