Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies León Benavente presenta el seu nou disc al Cafè del Teatre

León Benavente presenta el seu nou disc al Cafè del Teatre

LEÓN BENAVENTE / 2

Dissabte 15 d’octubre 2016 | 22.30h | Preu: 18€ / Anticipada: 15€

León Benavente, la banda capitanejada per Abraham Boba, torna al Cafè del Teatre per presentar-nos el seu nou disc. Cançons contestatàries de rock urgent i caire melòdic a càrrec d'una banda integrada per prestigiosos artistes de l'scena alternativa.

El 2013 León Benavente es guanyava un lloc de privilegi en l’escena rock amb el seu disc homònim de debut, que va suposar un cop de puny i una alenada d'aire fresc a l'escena musical, amb lletres on reivindicaven canvis, supervivència, refugis i una mirada crítica sobre la realitat. Ara arriba la consolidació amb 2, el seu segon treball: una evolució que manté les essències del grup, amb més sintetitzadors i una aposta clara per lletres amb missatge, actuals i crítiques; un àlbum més dens i obscur, més treballat.

En paraules de Nacho Vegas: "Si em veiés obligat a posar-li una etiqueta universal a aquesta estupenda col·lecció de cançons seria la de road pop, perquè endinsar-se en ella suposa un viatge físic i emocional, per carreteres i camins secundaris, llocs i estats mentals de confusió, ràbia, desconcert i incertesa".