Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida rep la primavera amb poesia, encetant una nova edició del cicle de recitals "Vespres en vers" amb la creadora Núria Miret

Lleida rep la primavera amb poesia, encetant una nova edició del cicle de recitals "Vespres en vers" amb la creadora Núria Miret

Núria Miret (Amb pedra)

Dimecres, 6 de març, 19 h. Cafè del Teatre

 

VESPRES EN VERS
IV Cicle de recitals pòetics a Lleida / 2019

L’any 2016, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Lleida endegava una temporada estable dedicada a la poesia en viu a la nostra ciutat, el cicle VESPRES EN VERS.

Aquest cicle creava un espai on els i les poetes oferissin recitals en el marc  íntim del Cafè del Teatre de l’Escorxador, amb l’objectiu d’acostar les seves creacions al públic de Lleida.

La d’enguany serà la quarta edició d’aquest cicle, que començarà al març i acabarà al juny, amb quatre lectures poètiques de la mà de Núria Miret (Amb pedra, 6 de març), Amat Baró ( La marca de Caín, 3 d’abril), Josep M.Rodríguez (Oxigen pur, 8 de maig) i Enric Boluda (Dir-se, 5 de juny).

Els quatre recitals se celebraran a les 19h i l’accés serà, com sempre,  lliure i gratuït.

Una de les singularitats d’aquest cicle de recitals poètics és que tots van precedits per un clip audiovisual produït per l’Ajuntament de Lleida dedicat a cadascun dels poetes, una presentació que ens acosta a la vida i als pensaments més íntims de cadascun dels recitadors, que a continuació fan un recorregut per la seva obra poètica a través d’una selecció antològica dels seus versos.

Fins al moment, en les quatre edicions del VESPRES EN VERS han participat poetes de la ciutat i també alguns  de fora de Lleida, que han estat convidats igualment a participar en el cicle, perquè també és un espai d’intercanvi poètic.

La relació dels creadors que han ofert les seves lectures en viu fins al moment han estat una quinzena: Josep M.Sala-Valldaura, Josep Borrell, Meritxell Cucurella-Jorba, Pere Rovira, Jordi Pàmias, Antoni Clapés, Josep M. Nogueras, Rosa Fabregat, Jaume Pont, Laia Noguera, Víctor Sunyol, Joan Margarit, Dolors Miquel, Carles M. Sanuy i Teresa Colom.

Amb els quatre poetes d’enguany seran ja una vintena els creadors de la paraula poètica que ens hauran ofert els seus versos dins els vespres poètics, una xifra que dona notícia del talent literari amb què compta afortunadament la nostra ciutat.