Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida es suma a la iniciativa de Cat. Teatres per vindicar la tornada del públic a les platees

Lleida es suma a la iniciativa de Cat. Teatres per vindicar la tornada del públic a les platees

El Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja participen en un vídeo conjunt amb 17 teatres més de Catalunya per fer palesa la seva obertura i el compromís amb la cultura

L’acció es reflectirà també a les xarxes socials amb els hashtags #cuturasegura #teatresoberts #CATteatres

Lleida se suma a la iniciativa impulsada per Cat. Teatres per vindicar la tornada del públic a les platees. El Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja participen en un vídeo conjunt amb 17 teatres més de Catalunya per fer palesa la seva obertura i el compromís amb la cultura.

Juntament amb el vídeo, que s’ha llançat a les xarxes de forma simultània a tots els comptes de les xarxes socials d’aquests teatres aquest dimarts a les 12 del matí, aquesta acció també es reflectirà amb els hashtags #culturasegura #teatresoberts #CATteatres.

A més de l’Escorxador i la Llotja, els teatres que han participat són: Vilafranca del Penedès, Granollers, L’Hospitalet, Terrassa, Manresa, Figueres, Girona, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Viladecans, Sabadell, Sant Cugat, Reus, Olot, Badalona, Vic, Tarragona, Santa Coloma de Gramenet i el Consorci Transversal.