Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies LleidArt Ensemble porta a l’Auditori la música de sèries de televisió dels 80, com ‘Bola de Drac’, ‘Popeye’ i ‘Oliver i Benji’ a l’espectacle ‘Fora de Sèrie’

LleidArt Ensemble porta a l’Auditori la música de sèries de televisió dels 80, com ‘Bola de Drac’, ‘Popeye’ i ‘Oliver i Benji’ a l’espectacle ‘Fora de Sèrie’

LleidArt Ensemble porta a l’Auditori la música de sèries de televisió dels 80, com ‘Bola de Drac’, ‘Popeye’ i ‘Oliver i Benji’ a l’espectacle ‘Fora de Sèrie’

fotografia: La Casa per la teulada

Dissabte 28 d’abril, 19 h. Auditori Municipal Enric Granados. Sala Simfònica. Preu: 13 € | Reduïda: 11 €
Cicle de Música de Cambra
Durada: 60


Amb els arranjaments del compositor Jordi Nus, autor de la banda sonora de la sèrie de TV3 ‘Vida Privada’, i la direcció escènica de Ramon Molins, l’espectacle s’estrena el dissabte el 28 d’abril
Lleida, 11 d’abril de 2018.- L’Auditori Enric Granados de Lleida acollirà el pròxim dissabte 28 d’abril l’estrena de ‘Fora de Sèrie. La música de la petita pantalla’, espectacle de l’agrupació LleidArt Ensemble, que farà reviure els temes musicals més sonats de la petita pantalla des dels anys 80 fins a l’actualitat.
LleidArt Ensemble, formació de cambra resident a l’Auditori Enric Granados, vol anar més enllà de la música clàssica, i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins. En aquesta ocasió, LleidArt Ensemble ha comptat amb el compositor de les Borges Blanques Jordi Nus, autor de la banda sonora de ‘Vida privada’, minisèrie dirigida per Sílvia Munt, que s’estrenarà el mes de maig a TV3. L’obra és la primera producció del programa Impulsa del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (Cecaac).
Nou músics de la formació pujaran a l’escenari a ‘Fora de Sèrie’ per interpretar temes de ‘Bola de Drac’, ‘Joc de Trons’ o de produccions catalanes, com ‘Merlí’, ‘El cor de la ciutat’ o ‘Nissaga de poder’.
L’espectacle està programat per al dissabte 28 d’abril a les 19 hores a l’Auditori Municipal. Les entrades, que ja estan a la venda, costen 13 €, 11 si s’adquireixen de forma anticipada. El concert està organitzat amb la Paeria i l’Auditori Enric Granados, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.
Sobre LleidArt Ensemble
LleidArt Ensemble és una associació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals els últims anys i que han ampliat els seus estudis a escoles d’alt prestigi d’arreu. Des de l’any 2013, és grup resident a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.
La formació ha realitzat espectacles familiars, com ‘El Carnaval dels Animals’, ‘el Trencanous’ o ‘El petit piano’; projectes temàtics de música de cambra, com ‘Aqua’, ‘Cartes a Granados’ o ‘Keep Calm & Merry Christmas’, o de música contemporània, com ‘Montsech’.

Al juny de 2017, van estrenar ‘Primaveres’ a l’Auditori Enric Granados, amb la direcció musical del prestigiós director Xavier Puig. LleidArt Ensemble vol atraure un públic divers i, amb aquest objectiu, crea espectacles musicals i artístics en espais de la ciutat variats amb segell ponentí i contribuint a la cultura i la tradició.
Segons explica la directora artística del projecte, Marta Castelló, “amb aquest darrer espectacle hem volgut anar més enllà dels límits de la música de cambra tradicional. Fora de sèrie farà vibrar amb la interpretació original de les sèries de la televisió més mítiques dels últims temps”.