Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L'OBC retorna amb la vuitena de Dvorák a l'Auditori

L'OBC retorna amb la vuitena de Dvorák a l'Auditori

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya retorna després de tres anys a l’Auditori Municipal Enric Granados per celebrar el vintè aniversari.

L’OBC retorna interpretant el compositor txec del segle XIX i també al compositor català Eduard Toldrà amb Empúries sota la direcció del jove director Andrés Salado.

En aquest concert podrem gaudir de la maduresa musical que demostra Pau Codina al violoncel, que ens fa admirar encara més la seva joventut.

La Simfonia núm. 8 de Dvorák respon plenament a l’ideal del romanticisme i a la revaloració de la música popular. Dvorák, enamorat de la música tradicional, en va fer un ús elegant i personal que ha convertit la Vuitena en una de les seves obres més interpretades.

La simfonia núm. 8 en sol major, op. 88, va ser composta per Antonín Dvořák entre el 26 d'agost de 1889 i el 8 de novembre del mateix any a Vysoké (Bohèmia) i es va estrenar sota la direcció del compositor a Praga el 2 de febrer de 1890.L'obra reflecteix no només l'humor més feliç de Dvořák, sinó també una continuació del compromís amb el nacionalisme txec de la seva música.

L’OBC també interpretarà al mestre Toldrà  un apassionat de la música tradicional: com a mostra, Empúries, una sardana lliure per a orquestra.

El preu de les entrades és de 25 € i la reduïda 20 €

Podeu adquirir les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 i al lloc web www.auditorienricgranados.cat