Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L'Obra Social de la Fundació Bancaria Ibercaja i l'Ajuntament de Lleida renoven el seu conveni de col·laboració amb l'objectiu d'apropar la música als més joves

L'Obra Social de la Fundació Bancaria Ibercaja i l'Ajuntament de Lleida renoven el seu conveni de col·laboració amb l'objectiu d'apropar la música als més joves

L’Obra Social de la Fundació Bancaria Ibercaja i l’Ajuntament de Lleida ha signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la difusió i la promoció de la cultura musical entre els més joves.


L’Obra Social Ibercaja dins de la “INICIATIVA EDUCA”, dissenya i dona suport als programes per complementar la formació escolar, dins dels quals s’inclouen  els “PROGRAMES DIDACTICS IBERCAJA”.  La formació acadèmica i l’activitat cultural, són un excel·lent binomi per l’educació integral i de qualitat. Teatre, Dansa, visites guiades, concerts didàctics són un eficaç  vehicle per a pares i educadors, que complementa la formació acadèmica dels alumnes.
Més de 100.000 escolares entre 3 i 18 anys, participen anualment a nivell nacional en els diferents Programes Didàctics, aconseguint així que siguin un referent per als Centre Educatius.

La col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida  d’ aquest any 2017, es centra en tres programes relacionats amb el foment de la música i la seva promoció i que acollirà l’Auditori Municipal Enric Granados.
L’aportació econòmica de l’Obra Social Ibercaja d’aquest any 2017 és de 10.500 €.

Han assistit a la presentació de la renovació del conveni:

  • Sra. Montse Parra, regidora de Cultura
  • Sra. Puri Terrado, directora de l’Auditori Municipal Enric Granados
  • Sr. Romul Llaveria, director de Zona d’Ibercaja Lleida
  • Sra. Marga Peruga, responsable de l’Obra Social d’Ibercaja

 

Els programes inclosos en aquest conveni de col·laboració són:

- AUDICIONS ESCOLARS

L’Auditori Municipal Enric Granados i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Lleida programen conjuntament un any més el cicle d’audicions escolars, amb la col·laboració de l’ Obra Social Ibercaja.

El cicle d’audicions escolars va començar el 17 de gener i finalitzarà el 31 de març de 2017  i està inclòs dins el programa municipal “Educació a l’Abast”, programa que inclou el conjunt d’activitats que s’ofereixen per als centres educatius tant des de les diferents regidories i equipaments de l’Ajuntament de Lleida, com per part d’entitats privades i institucions educatives.
Al voltant de 11.200 mestres i alumnes, d’edats compreses entre quatre i setze anys, participaran en les diferent Audicions Escolars programades durant aquest curs escolar.


- CONCERTS FAMILIARS

Dins de la programació estable de concerts de l’Auditori Municipal Enric Granados, l’Obra Social Ibercaja col·labora en el cicle de concerts familiars destinats per als més petits de la família.- PROJECTE AUDITORI I CONSERVATORI EDUQUEN

( CANTATA “EL FOLLET DE LA COVA DEL DIABLE )

Dins el projecte "Auditori i Conservatori eduquen", des de fa diversos anys es prepara i es representa una cantata, per part d'un cor format per alumnes de 6è de primària de diferents centres educatius de Lleida, acompanyats per l'Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal.

Aquest any prop de 363 alumnes de 6è de primària de 10 centres  educatius de Lleida participaran en la preparació i la representació de la cantata “
Durant el curs els mestres que participen en la cantata reben una formació per part del Conservatori i assagen l’espectacle a l’escola amb els alumnes.

El 24 d’abril de 2017 a les 18 h. es farà la representació per a les famílies dels alumnes que hi han participat a la sala 1 de l’Auditori Municipal Enric Granados.