Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L'OJC dona la benvinguda a la primavera amb el concert "Cordes de primavera"

L'OJC dona la benvinguda a la primavera amb el concert "Cordes de primavera"

Diumenge 3 d’abril, 19 h. Auditori Municipal Enric Granados


Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Violí: Joan Espina

Director: Alfons Reverté

Obres de: Respighi, Elgar, Morricone, Herrmann, Williams…

La Julià Carbonell vol gaudir amb tots vosaltres de la festa de la primavera, d’una primavera musical florida i acolorida amb obres per a cordes d’estils molt diversos. Tindrem el neobarroquisme de Respighi, el romanticisme d’Elgar i les visions cinematogràfiques per a cordes que Joan Espina ens suggerirà des del violí de diverses bandes sonores de pel·lícules com Psicosi, la Llista d’Schindler, el Violinista a la teulada i moltes altres arranjades per ell mateix. Donem tots plegats la benvinguda a la Primavera amb la música de l’OJC!

El cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell a l’Auditori Municipal Enric Granados finalitzarà el proper 29 de maig amb el seu concert homenatja  a la figura d’Enric Granados.

Ho farem amb aquest concert d’homenatge on us volem oferir alguna de les seves obres per a piano i orquestra, un format de composicions no gaire habitual en el seu catàleg. També en el mateix programa us proposem un interessant diàleg entre diverses de les seves Danses interpretades de manera contraposada per José Menor al piano i per la Julià Carbonell, en versions orquestrals que altres compositors han fet posteriorment.

El preu de les entrades de tots els concerts de l’OJC a l’Auditori és 12 € i la reduïda 10 €. Les entrades es poden adquirir a la Taquilla de l’Auditori Enric Granados, de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30.  Els dies del concert la taquilla obrirà dues hores abans.