Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies 7è aniversari Midnight Festival amb dj MATTN acompanyada del dj número 1 del món DIMITRI VEGAS

7è aniversari Midnight Festival amb dj MATTN acompanyada del dj número 1 del món DIMITRI VEGAS

Aquesta nit el Pavelló 3 dels Camps Elisis de Lleida, acollirà la celebració del 7è aniversari de la marca catalana Midnight Festival amb la col•laboració de Backstage " La nit de Lleida " a la 01h de la nit. Aquesta agrupació, s’ha convertit en la marca de referència de l’organització de festivals d’EDM a tot l’estat espanyol. Al llarg d’aquests set anys de vida, l’esforç i treball per part de tot l’equip de Midnight s’ha acabat traduint amb l’adquisició de la residència a PRIVILEGE IBIZA, la sala més gran de l’illa blanca, la qual aquesta empresa catalana dirigirà tots els dimarts.

En aquesta edició, el festival comptarà amb un cartell ple dels millors dj’s del moment. Encapçalat per la convidada especial MATTN, l’últim fitxatge de SMHASH THE HOUSE, el segell dels actuals número 1 del món DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE. Tanmateix, vindrà acompanyada de DIMITRI VEGAS, el dj número 1 del món, que estarà també al Pavelló dels Camps Elisis. Una oportunitat única de veure el dj Belga que va guanyar el premi al millor dj del món el passat mes d’Octubre, no té el costum d'actuar al nostre país.

La proposta artística, es complementa amb Luka Caro, un dels residents de Midnight que farà la seva última actuació a Catalunya, abans d’embarcar-se a la seva segona gira Asiàtica. Estarà  acompanyat de la resta de disc-jockeys del grup Midnight, com són Ruben Rider, Madness Gangsters, Mon dj i Albert Gonzalez.