Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies "MUSIC IS LIFE", Veus.kat a l'Auditori

"MUSIC IS LIFE", Veus.kat a l'Auditori

El cor Veus.kat ens presenta la seva última proposta amb la presencia de Joan Rovira la col.laboració de la Dansa Estudi.

Dissabte, 20 de maig, 20.30 h. Sala 1. Auditori Municipal Enric Granados. Preu: 10 €

Veus.kat encomana la seva passió per la música en un concert de gòspel i temes contemporanis

Aquest grup transmet un caràcter i una personalitat propis i originals. Les seves posades en escena i arranjaments musicals s’allunyen de les convencions clàssiques corals, amb una intensitat i un sentiment que captiven el públic, tot barrejant ritme, emoció, espiritualitat i alegria de viure.

El concert comptarà amb la col·laboració de Joan Rovira, artista guanyador dels Premis Enderrock 2015, que interpretarà alguns dels seus temes.

Joan Rovira és l’artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de música de carrer, Joan Rovira ens sorprèn amb el seu disc debut Peix Sense Espina (Satélite K) i amb un gran directe. Amb més de 18.000 seguidors a facebook és autor també de cançons com Germans de llengua, Lo meu riu o Nit de Nadal.

Com ell mateix diu: “Va ser al carrer on vaig aprendre a interactuar amb la gent i a crear un show dinàmic i diferent cada cop”. Ara, això ho porta als escenaris.

Veus.Kat és el primer cor municipal de gospel, jazz i música moderna de la ciutat de Lleida, constituït com a formació resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, consolidant-se com un grup coral de referència a les terres de Ponent, el cor compta amb més de 50 cantaires i musics, gent diversa d’arreu del món, persones amb grans coneixements musicals, alguns d’ells professors de música, i gent novell, però amb una gran qualitat vocal.

Les principals característiques de Veus.kat són els arranjaments musicals propis per adaptar el repertori a les seves qualitats, així com la traducció dels texts al català, apostant clarament pel territori i per potenciar la nostra cultura arreu.

El preu de les entrades tenen una cost de 10 €. Podeu adquirir les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres  de 17.30 a 20.30 ( dues hores abans del concert) i al lloc web www.auditorienricgranados.cat