Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Música, cançó, conte, poesia i endevinalles a l’espectacle familiar Cabaret Patufet

Música, cançó, conte, poesia i endevinalles a l’espectacle familiar Cabaret Patufet

Cabaret Patufet és la segona de les dues propostes del Cicle de Concerts Familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza en col·laboració amb l’Auditori Municipal Enric Granados.

L’espectacle musical tindrà lloc aquest dissabte 9 de novembre a les 18.30h.

Cabaret Patufet és un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. Un cabaret patufet!

Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l’amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar al Sol? Per què vol la nina Marta anar a la platja? Quin és l’ocell que dorm a la palla i que pon un ou cada setmana? El drac ens vol espatllar la festa. Se’n sortirà? I, en Patufet, que hi té a veure en tot plegat? Totes aquestes preguntes tenen resposta al Cabaret Patufet. Un cabaret petit com un granet d’anís.

 

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Companyia Samfaina de colors

Xavi Múrcia: Veu i guitarra

Mirna Vilasís: Veu, campanes, pandereta i picarols

 

Organitza: Fundació Orfeó Lleidatà

El cicle de familiars compta amb la col·laboració de: Fundación IberCaja

 

Les entrades es poden comprar a través del web www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l’Auditori: www.auditorienricgranados.cat

L’horari de la taquilla de l’Auditori és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i el dia del concert la taquilla obrirà una hora abans.