Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Música en viu al Cafè del Teatre

Música en viu al Cafè del Teatre

CANIMAS

Dijous 18 de maig, 22 h. Preu: 10 € / Anticipada: 8 €

Eduard Canimas, veu i guitarra. David Ibáñez, guitarres elèctriques, banjo, ukulele, lap steel. Xavier Grau, baix elèctric. Jaume Catà, bateria i percussions.

Un pam de net és el nou treball d'Eduard Canimas. Sens dubte un dels talents més valorats pel que fa a cançó d’autor presenta un nou disc i espectacle, caracteritzat per aquesta capacitat que té per fer-nos viure el que ens explica.


OGUN AFROBEAT

Divendres 19 de maig, 22.30 h. Preu: 10 € / Anticipada: 8 €

Després del seu debut amb "The Observer", Ogun Afrobeat, la banda liderada pel nigerià Akin Onasanya, torna a alçar les seves armes amb un nou disc. Amb "KOKO IROYIN" ("l'important del missatge" en ioruba), pretenen rebuscar en les arrels de la música nigeriana adaptant ritmes tradicionals com el Apala, el Juju o el High Life a la seva manera d'entendre la música. L'important del missatge està en reconèixer els cors ancestrals en el fraseig dels metalls, el talkindrum a la secció rítmica, els colors d'Àfrica en el cocotte de la guitarra.

Fica-ho tot en una cassola en la qual el mestissatge és el senyal d'identitat i posa-li el guarniment del Afrobeat més enèrgic. Aquí tens el missatge d'Ogun Afrobeat. En aquest nou treball Ogun Afrobeat comptarà amb les col·laboracions de Frank T (Espanya), Aqeel (Usa) Seydina Mboup (Senegal), Mohamed Bouzidi i Bilal Artilach (Marroc).

Ogun Afrobeat és la primera banda d'afrobeat a Espanya d'autèntica cultura ioruba. Liderada per Akin Dimeji Onas, de Lagos (Nigèria), un dels millors bateries africans residents a Espanya, i sustentada per unes potents seccions rítmica i de vents, el grup presenta un directe extraordinari que el converteix en una banda d'afrobeat de molt alt nivell.


CESK FREIXAS

Dissabte 20 de maig, 22.30 h. Preu: 12 € / Anticipada: 8 €

PROPOSTA és el sisè disc de Cesk Freixas. Després de renovar-se i reivindicar un so més contundent amb l’anterior treball discogràfic (PROTESTA, 2014), el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles torna als escenaris recollint l’experiència de 13 anys ininterromputs dedicats a l’ofici de fer cançons. De nou, l’aliança inseparable amb Víctor Nin, guitarrista que l’acompanya des de l’any 2006, que ha arranjat i produït els seus tres darrers discos, torna a posar de manifest la vigència i l’originalitat d’aquest treball conjunt.

Amb PROPOSTA (Dmusical 2017), Cesk Freixas connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica, identificant-se en la reflexió i en l’autocrítica, i evidenciant que el gir cap a sonoritats contundents, i a vegades també més mediterrànies, es justifica en aquesta intenció de seguir actualitzant el discurs i l’estètica de la cançó de protesta.


JUAN ZARPPA

Diumenge 21 de maig, 20.30 h. Preu: 5 €

"Tratado de Arquitectura Eterna" és el tercer disc de Juan Zarppa, alter ego del prolífic productor i guitarra Miguel Zanón (Miquel Vilella, Göttemberg, NN&M, El Sobrino del Diablo). Aquest nou capítol de la trajectòria individual del músic de Tarragona és una evolució del seu so cap a terrenys més experimentals, un pas cap endavant en les seves composicions sense perdre de vista el rock més clàssic interpretat amb el seu característic accent personal.

Les deu cançons que composen el disc juguen a sorprendre sense caure en l'exagerat, fugint de les solucions habituals d'una manera elegant. Els textos, amb tints més foscos que en anteriors treballs, ens passegen de manera críptica per enclavaments malaltissos, paisatges costumistes i situacions surrealistes sempre de la mà del sarcasme i l'humor negre.