Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies MÚSICA FRANCESA PER A VIOLONCEL I PIANO A L’AUDITORI

MÚSICA FRANCESA PER A VIOLONCEL I PIANO A L’AUDITORI

La temporada hivern-primavera de l’Auditori Municipal Enric Granados finalitzarà aquest dijous amb aquest concert de música de cambra. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de poder escolar Ramon Andreu, pianista i professor del Conservatori Municipal de música de Lleida i Laia Terré violoncel·lista de Lleida i ex-alumna del Conservatori.

Dijous, 22 de juny, 20.30 h. Sala 2. Auditori Municpal Enric Granados. Entrada: 5 € i 3 €

Violoncel: Laia Terré

Piano: Ramon Andreu


Laia Terré i Ramon Andreu ens presenten un conjunt d’obres de compositors francesos que es troben dins el repertori més important de la música del segle XIX i començaments del XX per a violoncel i piano: l’Elegia

(1880) de Gabriel Fauré, obra que va ser un èxit des de la seva estrena, el 1883; la Sonata (1846) de Chopin, que va ser la seva darrera obra publicada en vida, i la Sonata (1915) de Debussy, escrita tres anys abans de la seva mort.

El programa es complementa amb l’estrena de la Sonata per a violoncel i piano de Ramon Andreu.

 

LAIA TERRÉ, violoncel

Inicia els seus estudis de violoncel amb Zsolt Tottzer. Classes amb Asier Polo, Aldo Mata, David Apellániz, Timora Rosler, Jan- Ype Nota, Ran Varon, Sebastian Koloski, Mikhail Zemtsov, etc. Ha format part de la Jove Orquestra de Ponent i la Jove Orques­tra Intercomarcal, i actualment és membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalu­nya. Primer premi del XVI Concurs Sant Anastasi i Premi Extraordinari de Grau Professional del Conservatori de Lleida, ha estat premiada en diverses ocasions al Con­curs de solistes del Conservatori de Lleida. Membre del Pasiphaë Quartet, actualment cursa estudis superiors al Hoogeschool voor de Kunsten Utrechts Conservatorium amb Timora Rosler.

 

RAMON ANDREU, piano

Estudis de piano amb Jordi Benseny i Margarida Serrat, i composició amb Salvador Pueyo. Becat per la Generalitat, estudia composició a París amb Michel Merlet i orquestració amb Janos Komives. Classes amb Monique Deschausées, Josep Colom, Fréderic Gevers, etc. Concerts arreu de l’estat, França i Japó (Instituto Cervantes de Ma­drid, Sala Cortot de París, Tokyo Oji Hall...). Ha actuat amb l’Orquestra Eduard Toldrà, Orquestra Terrassa 48, Orquestra Simfònica Julià Carbonell, etc. Obres estrenades a Catalunya, França, Alemanya, Països Bai­xos i Japó. Primer Premi del XXI Concurs de Composició de JMB, actualment és professor d’harmonia i fonaments de composició al Conservatori de Lleida.

 

PROGRAMA

1a PART

Élégie op. 24

G. Fauré

Sonata per a violoncel i piano op. 65 F. Chopin

Allegro moderato

Scherzo

Largo

Finale. Allegro

2a PART

Sonata per a violoncel i piano

(estrena) R. Andreu

I. Indecisa

II. Rara

III. Nova

Sonata per a violoncel i piano

C. Debussy

Prologue: Lent, sostenuto e molto risoluto

Sérénade: Modérément animé

Finale: Animé, léger et nerveux

 

El preu de les entrades és 5 € i la reduïda: 3 €

Podeu comprar les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h.