Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies «NÉVOA CANTA FADOS AMB L’OJC» a l'Auditori Enric Granados

«NÉVOA CANTA FADOS AMB L’OJC» a l'Auditori Enric Granados

Diumenge 12 de novembre, 19 h. Auditori Municipal Enric Granados

Fados d’ahir i de sempre en versió orquestral

Presenta un repertori de fado tradicional acompanyada de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida continua el seu cicle de concerts de temporada dins de la temporada de tardor a l’Auditori Municipal Enric Granados

Veu: Névoa
Guitarra portuguesa: Publio Delgado
Guitarra: Jordi Farrés
Contrabaix: Guillermo Prats

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida- OJC

Direcció musical: Alfons Reverté

L’OJC explora un nou registre endinsant-se en el món del Fado, un món d’origen portuguès però que amb el temps ha esdevingut universal de la mà de la suggeridora veu de Névoa, qui al llarg dels anys ha cantat i divulgat fados d’avui i de sempre a infinitat d’auditoris del país i de l’estranger. Per a la ocasió gaudirem de les versions per a orquestra i veu que ha realitzat Publio Delgado, guitarrista i compositor, qui també ens regalarà, intercalades, algunes composicions pròpies.

NÚRIA PIFERRER – NÉVOA
www.nevoa.com

Amb el nom artístic de Névoa, Núria Piferrer ha portat a terme la creació artística, producció, difusió i interpretació de diversos espectacles de fado estrenats fins al moment i dels seus corresponents cds. Ha participat en festivals com BarnaSants, Cruïlla de Cultures, Festival de Guitarra de Barcelona, Calles de fado (Tenerife), Portugal Convida (Barcelona), Festival Mas i Mas, entre d’altres.

Presenta un repertori de fado tradicional acompanyada de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida  clourà el seu cicle de concerts el 16 de desembre amb el concert dirigit pel prestigiós director Victor Pablo Perez.

El preu de les entrades és 12 € i la reduïda: 10 € i els amics de l’OJC: 6 € Podeu comprar les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i mitjançant el lloc web www.auditorienricgranados.cat