Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies NOMINACIONS XX PREMIOS MAX 2016-2017

NOMINACIONS XX PREMIOS MAX 2016-2017

T1 Latemporada Lleida I Temporada estable d’arts escèniques i música · Lleida

Teatre Municipal de l’Escorxador I Fundació del Teatre de la Llotja

Aquest passat divendres, 3 de març, es van fer públics els candidats a premis Max 2017, en la seva vintena edició. Destacar que 13 de les nominacions són per a espectacles programats a Lleida enguany a la T1 Latemporada.

Les nominacios dels espectacles que s’han pogut veure o es veuran a Lleida són:

El fill que vull tindre (Teatre Municipal de l’Escorxador - 8 abril) i Incendios (Teatre de la Llotja – 12 març) estan nominats a Millor espectacle de teatre i a Millor direcció d’escena (a Joan Collado i Mario Gas, respectivament). A més, Incendios també compta amb les nominacions a Millor disseny d’il·luminació i Millor Producció privada d’arts escèniques (la peça protagonitzada per Núria Espert compta, doncs amb 4 nominacions en total).

Voces (Teatre de la llotja – 29 gener), està nominat a Millor espectacle de dansa, Millor coreografia, Millor il·luminació, Millor elenc de dansa i Millor intèrpret femenina de dansa, 5 nominacions en total.

Rhümia, el segon espectacle d’homenatge al pallasso Monti (Teatre Municipal de l’Escorxador - 18 març) està nominat doblement: a Millor espectacle infantil o familiar i Millor disseny de vestuari.

inTarsi, l’espectacle de circ que es podrà veure al Teatre Municipal de l’Escorxador el 22 d’abril, té 3 nominacions: Millor espectacle revelació, Millor coreografia i Millor autoria revelació.

El reconeixement als espectacles sovint es veu reflectit en premis i guardons i els Premis Max© són un referent estatal en aquest sentit. Van ser creats el 1998 per la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), amb la finalitat de premiar i reconèixer la tasca dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l'any en l'àmbit de les arts escèniques estatals.

Els objectius d'aquests premis són:

- Reconèixer el treball de creadors, intèrprets i productors
- Assolir la màxima difusió dels treballs més destacats en la passada temporada.
- Aconseguir la màxima implicació de la societat en estreta col·laboració amb el sector professional, els agents culturals, públics i privats.


Per a més informació, no dubteu a contactar-nos:

Teatre Municipal de l’Escorxador
C. Lluís Companys s/n 25003 Lleida
Tel. 973 279 356 teatre@paeria.cat
Segueix-nos al web, Facebook i Twitter
i ara també a latemporadalleida.cat