Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Nova edició de la Diada de la Cultura Popular a Lleida

Nova edició de la Diada de la Cultura Popular a Lleida

Aquest proper dissabte 16 d'abril , es celebrarà una nova edició de la Diada de la Cultura Popular.

Un any més, diferents entitats i associacions de l’àmbit de la Cultura Popular i Tradicional es donaran cita per presentar-se davant del públic a través de tallers, diferents activitats i espais informatius.

A partir de les 10 del matí, les entitats s’aniran instal·lant a les carpes instal·lades a la Plaça de la Catedral i a partir de les 11, s’aniran duent a terme diferents mostres o tallers de i al voltant de l’activitat festiva durant tot el dia. La Casa dels Gegants, també romandrà oberta tot el cap de setmana i podrà ser visitada en l’horari habitual.

La diada pretén apropar de forma distesa diferents elements i colles de la cultura popular i tradicional de Lleida i ens recorda que falta ben poc per la festa Major.

A la Diada hi podreu trobar, per exemple, l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, l’Esbart Dansaire Sícoris – Ballet Ciutat de Lleida, els Amics dels Gegants de Lleida i Lo Marraco, Bastoners del Pla de l’Aigua, , Grup Cultural Garrigues, Patronat del Corpus de Lleida, la Festa de Moros i Cristians,  els Capgrossos de Lleida, La Moixganga, els Gegants de Lleida o l’Aula  de Sons de Lleida i l’Associació de Cultura Popular i Tradicional Aurembiaix.