Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Nova edició del Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música aquest cap de setmana

Nova edició del Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música aquest cap de setmana

La nostra ciutat es preparà per a rebre una nova edició del Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música. El primer cap de setmana de juliol els carrers s’ompliran de músics tot oferint populars passa carrers i concerts a l’aire lliure. Destacant la Matinal Musical del diumenge, 3 de juliol als Camps Elisis amb la interpretació conjunta de totes les bandes de música participants.

Aquesta és la tretzena edició de l’esdeveniment i, aquest any, destaca la incorporació del concurs simfònic, el dissabte 2 de juliol i en el marc de l’Auditori Enric Granados que acollirà, per primera vegada, les bandes de música de primera categoria amb entitats que compten amb una vuitantena d’intèrprets.

Destacar l’aposta ferma pels nostres compositors i l’esforç addicional per aconseguir que les obres obligades que interpretaran les bandes siguin d’autors catalans reconeguts. En concret, s’interpretaran obres de Salvador Brotons, director titular de la Banda Municipal de Barcelona, amb el seu poema simfònic Rebroll i del rapitenc  Antoni Alburquerque amb la seva obertura El príncep valent.

Aquesta edició, també fa una passa endavant significativa tot incorporant el Concurs d’Arts Plàstiques Fes el teu instrument!, obert a tota la ciutadania i que pretén fomentar valors lligats a l’educació mediambiental, tot explorant la creativitat i la imaginació.

D’ençà la creació del Fem Banda, l’any 2004, hem pogut assaborir la música en directe i hem gaudit  de la possibilitat d’ escoltar a la nostra ciutat les millors bandes de música d’arreu de l’Estat. Ara, aquest ambiciós projecte amb la participació de formacions musicals vingudes des de França, Portugal, Aragó, Castella-La Manxa, València i d’arreu de Catalunya de ben segur que esdevindrà el referent a nivell de Catalunya en música de banda.