Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Nova sessió dels Diàlegs culturals al Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida

Nova sessió dels Diàlegs culturals al Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida

Conferència: Antroponímia a la vall d'Àger.

Presentació de la recerca a càrrec dels seus autors, Cristina Masvidal i Francesc Fité.

 

Dilluns 6 de juny, a les 19:30. Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida

(C/St. Martí s/n. Baixos de l’Església de Sant Martí)

El proper dilluns 6 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, es presentaran al Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida (C/St. Martí s/n. Baixos de l’Església de Sant Martí),  els primers resultats de la recerca “Antroponímia de la vall d’Àger”. Aquest treball, realitzat per la Fundació Mir de Tost, estudia els noms de cases, famílies, masies, etc. de la vall d’Àger a través de documentació històrica i entrevistes de memòria oral. La presentació anirà a càrrec de Cristina Masvidal i de Francesc Fité, de la mateixa fundació.

Aquesta activitat està organitzada per la Fundació Arnau Mir de Tost, l’Associació de Cultura Popular i Tradicional Aurembiaix, el Centre de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Lleida i la Paeria-Ajuntament de Lleida i compta amb el suport de l’Institut Ramon Muntaner i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La presentació s’inclou en el programa Cultura Viva de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, que vol donar a conèixer directament a les comunitats que han estat objecte d’estudi els resultats de les recerques etnològiques finançades des del Departament de Cultura de la Generalitat, així com d’altres sorgides de l’estímul de les entitats de l’Observatori o de la iniciativa de persones i equips d’arreu del territor