Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Paula Artés - Trobades amb artistes als Matins a la Panera 2020-2021

Paula Artés - Trobades amb artistes als Matins a la Panera 2020-2021

Dimecres, 13 de gener de 2021

De 10  a 11.30h

«Matins a la Panera» (2020-2021) és un curs de formació no reglada, que té l’objectiu d’introduir un públic no especialitzat en diversos aspectes de la creació contemporània, a través de la seva història de l’art, de conèixer els agents culturals que hi intervenen —artistes, comissaris o gestors culturals— o de saber els espais d’exhibició, difusió i producció de l’art contemporani del nostre territori, com la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, de la qual el Centre d’Art la Panera forma part.


Durant aquesta edició, la 10a ja, pensada en format virtual fins que les condicions sanitàries permetin reunions de més de 20 persones sense risc de contagi, ens apropem a alguns dels artistes del Projecte Javelina: Sandra March, Marta Bisbal, Paula Artés, Isabel Barios, Olga Olivera Tabeni, Roc Domingo i Joan Pallé, amb sessions mensuals del novembre de 2020 al maig de 2021.

Segon sessió: Paula Artés


Graduada en Fotografia i creació contemporània a l'Idep Barcelona i actualment impartint docència al primer curs. L’any 2019 va aconseguir publicar el seu primer fotollibre autoeditat i ha creat diversos projectes seleccionats i premiats a l'Unseen Dummy Award d’Amsterdam, Descubrimientos Photoespaña, Encontro Artistas Novos, SCAN Photobooks, FIFTijuana de Mèxic, l'Embarrat de Tàrrega, Sala d'Art Jove i Art Photo Bcn entre d'altres.

Compromesa en donar a conèixer i qüestionar les estructures de poder i control, mostrant les entranyes del poder, les quals estan ocultes als ciutadans. Utilitza la fotografia com excusa per accedir a aquests escenaris i espais i així qüestionar-los col·lectivament. No destapar aquest control ocult que s’exerceix des del poder crea l’efectivitat d’aquest.

Si us voleu inscriure. Cliqueu


Els projectes sempre parteixen d'una part essencial i vital d'investigació prèvia a la creació de les fotografies, documents, etc.


Properes sessions:

ISABEL BARIOS 10.02.2021
OLGA OLIVERA TABENI 10.03.2021
ROC DOMINGO 14.04.2021
JOAN PALLÉ 12.05.2021