Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies PEP SALA presenta el seu darrer disc “Ops! Mireu què he fet” al Cafè del Teatre

PEP SALA presenta el seu darrer disc “Ops! Mireu què he fet” al Cafè del Teatre

Ops! – PEP SALA

Divendres 3 de febrer 3, 22.30 h. Cafè del Teatre. 18 € / Anticipada: 15 €


Pep Sala és, sens dubte, un dels compositors catalans més prolífics de la últimes dècades, amb més de 500 cançons registrades, la gran majoria de les quals estan incloses en els discs que va editar amb Sau, Pep Sala & La Banda del Bar i sota el seu propi nom. Algunes d’aquestes peces han estat –i són- grans èxits que restaran per sempre en la memòria col·lectiva del nostre país. Però a més, ha escrit innumerables cançons per a altres artistes, i bandes sonores originals per a teatre, cinema i televisió. Tot això fa que estiguem davant d’un artista amb una dilatada i exitosa carrera que pocs poden arribar a aconseguir.

Enguany Pep compleix 40 anys de carrera professional en el món de la música i ho ha fet amb l’enregistrament del seu darrer disc “Ops! Mireu què he fet”, que va ser publicat el passat mes d’abril. Es tracta d’un doble CD, amb 31 cançons de tota la seva trajectòria professional, adaptades i gravades de nou, acompanyat de diversos artistes convidats.

Després d’un únic directe de presentació del disc a Barcelona, amb artistes convidats, el Pep ha fet un parèntesi de concerts durant l’estiu, que ara trenca, per dur a terme una mini gira d’hivern, que començarà el mes de novembre i acabarà el mes d’abril de 2017.