Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Presentació conjunta de les obres guanyadores Premis literaris 2014

Presentació conjunta de les obres guanyadores Premis literaris 2014

El Cafè del Teatre va acollir ahir la presentació de les obres guanyadores del 31è premi d’assaig Josep Vallverdú 2014  i el 19è premi de poesia Màrius Torres 2014

La tinent d'alcalde i regidora de Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports, Montserrat Parra, va presidir ahir al vespre l’acte de presentació de l’obra guanyadora del 31è premi d’assaig Josep Vallverdú i del 19è premi de poesia Màrius Torres, que s’ha celbrat al Cafè del Teatre de Lleida.

A l’acte es va presentar l’obra La digitalització de l’altre de Carlos M. Ruiz Caballero, guanyador de la darrera edició del Premi Josep Vallverdú 2014 i també el poemari La lentitud del ramat de Nati Soler Alcaide, Premi de poesia Màrius Torres 2014.

A l'acte hi van assistir Eulàlia Pagès,directora de Pagès Editors, editorial lleidatana que publica les obres guanyadors dels Premis literaris convocats per l'Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida a través de l'IEI,  Miquel Pueyo i Rosa Fabregat, presentadors d'ambdós llibres i els autors guardonats el 2014, Carlos M.Ruiz i Nati Soler.