Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Presentació del catàleg i el disc de vinil - Exposició "Carles Porta. La Casa Infinita"

Presentació del catàleg i el disc de vinil - Exposició "Carles Porta. La Casa Infinita"

Presentació del catàleg i el disc de vinil - Exposició "Carles Porta. La Casa Infinita"

Presentació del catàleg i el disc de vinil Exposició Carles Porta. La Casa Infinita

 

Dijous, 27 de maig

19.00 h. Museu d'Art Jaume Morera

L'univers de l'il·lustrador, creador i dissenyador Carles Porta, després de 25 anys darrere la imatge creativa de l'ANIMAC, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, es pot conèixer a la sala d'exposicions temporals del Museu d'Art Jaume Morera.
En el marc de l'exposició, dijous 27 de maig a les 19.00 h, es presenta el catàleg de l'exposició i un disc de vinil amb algunes de les composicions musicals que han acompanyat diversos treballs de Carles Porta. Durant l'acte hi haurà intervencions del mateix artista, Carles Porta; el comissari, Jordi Antas; el compositor, JM Baldomà, i el director del Museu, Jesús Navarro.
Per una banda, es presentarà i es posarà a la venda l'exemplar imprès del catàleg de l'exposició, en el qual hi ha textos del comissari de l'exposició, Jordi Antas; l'exdirectora de l'Animac, Isabel Herguera, i l'actual directora de la mostra cinematogràfica, Carolina López; així com la reproducció de diversos treballs de l'artista. Aquesta publicació es podrà descarregar gratuïtament des de la web del Museu o adquirir-se en paper.
I, per altra banda, es presentarà i es posarà a la venda  La casa infinita, un disc de vinil en què es recull una selecció acurada de composicions i bandes sonores realitzades per JM Baldomà i que formen part dels treballs audiovisuals i d'animació de Carles Porta. Un disc que permet endinsar-se en la part sonora dels projectes d'animació del creador lleidatà.
L'accés a l'activitat serà lliure amb aforament limitat.
Una setmana més per gaudir de l'univers de Carles Porta
Coincidint amb la presentació es donarà a conèixer la prorrogació, una setmana més, de l'exposició Carles Porta: La Casa Infinita, la qual es podrà visitar fins al diumenge 6 de juny al Museu d'Art Jaume Morera.
Una pròrroga que coincideix amb l'inici de l'horari d'estiu del Museu, vigent de l'1 de juny a l'1 d'octubre, en què l'equipament obrirà de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 18 a 20h i els diumenges i festius, de 10 a 14h.