Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Prop del 80% de les entrades dels espectacles de les Festes de la Tardor ja estan reservades

Prop del 80% de les entrades dels espectacles de les Festes de la Tardor ja estan reservades

Bona acollida a la iniciativa de l’Ajuntament de Lleida de fer reserva prèvia amb l’objectiu d’acomplir la normativa i protocols vigents de la COVID19

Encara hi ha disponibilitat d’entrades per a sis espectacles com són Renaldo&Clara, Marta B, Cobla Contemporània, Helen, Pernil Salat i Tribade

Prop del 80% de les entrades dels espectacles de les Festes de la Tardor ja estan reservades, la qual cosa significa que la iniciativa que ha impulsat l’Ajuntament de Lleida en aquesta festa major d’activar un sistema de reserva prèvia d’entrades, atesa la situació sanitària i amb l’objectiu d’acomplir amb els aforaments permesos, ha tingut una bona acollida.

Cal destacar que encara hi ha disponibilitat d’entrades per a  6 espectacles programats en aquestes Festes de la Tardor, com són:

 

Dissabte, 26 de setembre

Concert

Marta B

Marta B, poeta escènica i rapera lleidatana, ens oferirà un recital musicat de poesia escènica després d'estar de gira per Argentina presentant el seu primer llibre autogestionat "Anagnórisis".

En aquest concert, l’acompanyarà l'Andrea Quiros a la guitarra.

👉Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

📢 Consulteu la normativa d'accès als actes


Diumenge, 27 de setembre

Concert

Concert amb la Cobla Contemporània

La Cobla Contemporània és una formació creada el 1995, amb la intenció d'abordar la música per a cobla des d'una perspectiva nova, vitalista i lúdica. A les seves propostes, molt imaginatives i engrescadores, es poden trobar repertoris de diferents estils i procedències. La Cobla Contemporània ha editat 28 discos, agrupats en diverses sèries, com ara SardaxouContemporanisL'audicióFent amicsÈxitsDedicats.

👉Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

📢 Consulteu la normativa d'accès als actes

 

21 h – Camps Elisis

Renaldo&Clara

Amb projectes com Renaldo & Clara passa com amb aquest raconet que descobreix a la ciutat per casualitat abans que aparegui a Instagram: vols proclamar l'Troballa als quatre vents (¿com és possible que no ho hagués vist si l'tenia aquí davant?) i, a l'Mateix temps, vols mantenir fora de perill, intacte.

En realitat, és possible que ni l'un ni l'altre afecte a Clara Viñals i companyia, que a hores d'ara formen un ecosistema musical d'equilibri gairebé màgic. Després Fruits del teu bosc i Les Als afores, dos discos llenços de cançons agredolces que no es donen importància, al setembre seguiran perfeccionant sumi concepció artesanal de l'pop amb L'amor fa calor, una nova aventura que escala en energia i moviment però también en potència Deixant aparcada la tranquil·litat a un costat de el camí. Així el confirma la Finestra i així torna a demostrar L'amor fa calor, la cançó que dóna títol al disc i que es presenta en societat acompanyat d'un videoclip adaptació a l'era digital que ens toca viure. Filtres, ritme i psicodèlia pop Dirigit per Ingride Sants amb l'Ajuda de Lluís Segura que ens anima a seguir gaudint del que queda de l'estiu.

👉Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

📢 Consulteu la normativa d'accès als actes


Dilluns, 28 de setembre

19.30 h – Camps Elisis

Concert

Helen

Helen és una cantautora lleidatana que acaba de publicar el seu primer EP, titulat Fairytales, quatre cançons de sonoritat folk-pop que fan referència al fet de fer-se gran i on fa una denúncia sobre temes com la violència de gènere, el mal ús de les xarxes socials i la manipulació dels mitjans de comunicació.

En les seves actuacions en directe s’acompanya amb la guitarra i l’harmònica i combina les seves pròpies cançons amb versions de temes de Nina Simone, de Natalia Lafourcade o de Manel. Això sí, sempre amb un caire intimista i proper.

👉Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

📢 Consulteu la normativa d'accès als actes

 


 


Dimarts, 29 de setembre,

18.30 h – Camps Elisis

Pernil salat

Concert

Pernil Salat és primer que res un grup d’amics. Neix a finals del 2018 a Lleida de la mà de 12 joves estudiants de música del Conservatori l’Intèrpret, un grup de versions de ponent amb un objectiu meridianament clar: muntar una festassa allà on anem capaç de satisfer qualsevol públic.

👉Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

📢 Consulteu la normativa d'accès als actes


 

20 h – Camps Elisis

Tribade

Concert

Tribade és un trio femení i un DJ de rap format a Barcelona per les MCs Bittah, Masiva Lulla i Sombra Alor. Darrere de la Barcelona de moda, olímpica i cool, darrere de la ciutat marca registrada, encara existeix la veritable classe treballadora. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no és només rumba i mestissatge.

👉Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat

📢 Consulteu la normativa d'accès als actes