Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies "Rhümia", Rhum & Cia. Nominat als Premios Max 2016 com a Millor espectacle Infantil o Familiar

"Rhümia", Rhum & Cia. Nominat als Premios Max 2016 com a Millor espectacle Infantil o Familiar

la temporada Lleida

Dissabte 18 de març, 19 h. Sala 1. Teatre Municipal de l'Escorxador. Durada 1 h 20 min. Preu general 12 € / reduït 8 € (infants de 7 a 12 anys, 3 €)

Rhümia, Rhum & Cia.

Rhum (estrenat al Festival Grec 2014) va ser un espectacle fet per companys i amics d’ofici com a homenatge al pallasso Josep Montanyès, “Monti”, mort la primavera de 2013. Després de l’èxit aconseguit amb aquella peça, que havia nascut d’una mort, la companyia continua ara l’homenatge amb Rhümia (estrenat al Festival Grec 2016), una creació independent de la primera, però que en manté la tendresa, l’emoció i, sobretot, el gamberrisme.

Amb números de pallasso clàssic, Rhümia dona una volta més transgressora a la figura del clown per fer-ne un espectacle apte per a tots els públic, adults seriosos inclosos. Tot embolcallat amb la màgia de la música en directe d’aquests pallassos multiinstrumentistes.

A la mateixa família de pallassos: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, s’hi incorpora el músic, clown i artista plàstic Mauro Paganini -que pren el relleu de Guillem Albà- i aporta noves dimensions a una nova companyia "inestable" de pallassos que segueix la línia marcada per Rhum i porta a escena la segona part d'aquesta bilogia clownesca que torna a dirigir Martí Torras Mayneris.

Gran Premi BBVA al Millor Espectacle de Circ 2016

Nominat als Premios Max 2016 com a Millor espectacle Infantil o Familiar

Nominat als Premios Max 2016 com a Millor Disseny de Vestuari per Rosa Solé

 

 

Teatre Municipal de l’Escorxador

C. Lluís Companys s/n 25003 Lleida

Tel. 973 279 356 teatre@paeria.cat

Segueix-nos al webFacebook i Twitter

i ara també a latemporadalleida.cat