Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies SANDRA HALL (L’Emperadriu del Blues d’Atlanta) + THE FRENCH BLUES EXPOSION (França) + VICTOR PUERTAS (Barcelona)

SANDRA HALL (L’Emperadriu del Blues d’Atlanta) + THE FRENCH BLUES EXPOSION (França) + VICTOR PUERTAS (Barcelona)

Dimarts 22 de maig

21.30 h. Cafè del Teatre. Preu: 13 € anticipada / 15 €

Certes persones tenen un do, una petita cosa més que marca una gran diferència. Podem dir que Sandra Hall va rebre aquest do, el que destaca el gran artista entre els altres. El seu talent natural li va permetre exercir el seu art al costat de grans noms del soul i el blues. A l'altre costat de l'Atlàntic és coneguda com la «Emperadriu del Blues» i aquesta gran senyora arriba escortada pels millors músics del blues europeu!

Els crítics comparen el seu estil vocal amb el d'Etta James, Koko Taylor o fins i tot el de Dinah Washington. Les seves cançons aborden la seva vida tumultuosa en els clubs però revelen també un profund respecte i una comprensió de l'univers del jazz, del soul i del blues. La seva veu potent i el seu carisma, la seva professionalitat i la seva determinació van fer que se la conegui com una veritable «Emperadriu del Blues» des de fa més de 35 anys.

Per la seva gira per Europa, estarà acompanyada per un dels combos francesos més destacats del moment: The French Blues Explosion. Aquest trio es va formar a finals de 2012 amb la trobada de 3 músics amb una gran experiència: Mr Tchang toca la guitarra, show-man reconegut al qual anomenen el Jackie Chan de les sis cordes. Fred Jouglas toca el baix i el contrabaix, va tocar al costat de Jeff Zima, Dave Goodman, Matthieu Boré, Big Daddy Wilson, Terry Harmonica Bean, Shar Baby, Ron Hacker, L.R Phoenix, Sean Carney entre altres artistes. Pascal Delmas «the Drum Machine» toca la bateria, guardià del tempo el currículum és elogiós: Arthur Adams, Neal Black, Nico Wayne Toussaint, Lynwood Slim, RJ Mischo, Mississippi Heat, Eddie C.Campbel, Gene Taylor, Eddie Taylor Jr, Joe Louis Walker ja van recórrer als seus serveis.

Els tres estan acostumats a tocar en els clubs i festivals de blues i jazz tant francesos com europeus. Gràcies a les seves experiències individuals el combo es va imposar ràpidament pel seu feeling, la seva energia, i la seva música sincera com unes de les millors bandes de l'escenari blues europeu.

The French Blues Explosion són també un «backing band» destacats, eficients i units, per a les gires europees d'artistes com: Big George Brock, Doug Jay, Gene Taylor, Super Chiken, Terry Harmonica Bean, Grana Louise o Siguin Carney.

La cirereta del pastís: Victor Portes oriünd de Barcelona els donarà un cop de mà. Jerry Portnoy (Muddy Waters) el considera el harmonicista més interessant de l'última dècada! Després de guanyar l'International Blues Challenge recorre les carreteres d'Europa i Estats Units tant en el teclat com a l'harmònica!

 

Punts de venta: Cafè del Teatre, Musical Lleida, Grans Records i Línia.

Ho organitza: Ace of Spades