Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Som Cinema convoca Som Confinats, un concurs de curtmetratges realitzats per la ciutadania durant el confinament

Som Cinema convoca Som Confinats, un concurs de curtmetratges realitzats per la ciutadania durant el confinament

 

Nou certamen per impulsar la creativitat audiovisual i per descobrir diferents visions sobre la situació actual

El Festival de l’Audiovisual Català Som Cinema convoca Som Confinats, un nou concurs de curtmetratges realitzats per la ciutadania durant el període de confinament per la Covid19.

La mostra lleidatana, que té previst celebrar l’onzena edició el pròxim octubre, anima tothom a crear treballs audiovisuals des de casa, sigui amb històries de ficció o documentals.

L’objectiu del concurs és impulsar la creativitat audiovisual de la ciutadania en el context de la crisi del coronavirus i mostrar diferents inquietuds, reflexions, pensaments i visions sobre el moment actual, marcat per l’emergència sanitària.

A través d’aquesta activitat es volen potenciar valors socials i ètics i subratllar situacions que s’han generat en aquest període: la solidaritat, les relacions veïnals, els espais de socialització dels balcons, la recuperació d’espais dels habitatges, el pensament, la reflexió, l’aprenentatge, la creativitat...

El formulari d’inscripció de Som Confinats estarà disponible a partir del 20 d’abril al web www.somcinema.cat. Caldrà enviar-lo, juntament amb l’arxiu del curtmetratge, al correu info@somcinema.cat. El termini per trametre els treballs és obert fins al 15 de juny.

Els curtmetratges hauran de ser ficcions o documentals gravats a dins dels domicilis i en els espais annexes a l’habitatge. El format pot ser divers: mòbil, càmera, etc.

Som Cinema atorgarà el premi Som Confinats, sense dotació econòmica, a un dels curtmetratges que es presentin. El jurat estarà format per professorat i estudiants de l’àmbit audiovisual. Els treballs es projectaran en la pròxima edició de la mostra. El concurs és obert a la participació de tothom.

El Festival Som Cinema l’organitza Suggeriments, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, l’IEI de la Diputació de Lleida, la Generalitat i Caixa Fòrum Lleida.