Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies T1 Latemporada Lleida I Temporada estable d’arts escèniques i música · Lleida

T1 Latemporada Lleida I Temporada estable d’arts escèniques i música · Lleida

T1 Latemporada Lleida I Temporada estable d’arts escèniques i música · Lleida

"Capricis"

Teatre Municipal de l’Escorxador I Fundació del Teatre de la Llotja


Març marçot

El març no té gaire bona fama a la cultura popular: el dia allarga i ens refiem del sol, però encara poden venir gelades i freds, així que, ens en guardem al teatre! Tenim programació per a tots els gustos, i activitats paral·leles per als qui vulguin aprendre encara més:

Comencem divendres 3, amb una sessió jam de Dansa Contact improvisació, per als amants de practicar dansa contemporània, tai-xi, ioga, teràpia Gestalt... Per descobrir una modalitat que no deixarà ningú indiferent, a càrrec de l'Associació Mou-lo.

Dissabte 11, la premiada adaptació de Marc Rosich d'El llibre de les bèsties de Ramon Llull arriba a l'Escorxador amb forma de musical familiar, divertit, cabaretesc i molt àgil. El dimecres anterior, dia 9, el mateix Rosich ens en parlarà a la Biblioteca Pública de Lleida: imprescindible per a afeccionats a l'escriptura, dramaturgs i interessats en els textos literaris i dramàtics!


Mario Gas signa la versió castellana d'Incendios, diumenge dia 12 al Teatre de la Llotja amb un repartiment de luxe: Núria Espert, Laia Marull o Carlota Olcina, entre altres. Mouawad en estat pur!

L'exitosa segona part de Rhum es podrà veure a l'Escorxador dissabte 18 de març: Rhümia, pallassos un humor molt gamberro per a famílies sense complexes ni pèls a la llengua!

I el diumenge 19, al Teatre de la Llotja, una de les produccions de dansa més especials dels darrers temps al nostre país, Capricis, d'Àngels Margarit-cia Mudances. Basada en els 24 Capricci de Paganini, peces curtes per a violí sol de gran virtuosisme tècnic, la coreògrafa recentment triada Directora del Mercat de les Flors de Barcelona, ens proposa rellegir-los des del moviment amb una pulcritud i netedat de moviments que enganxen! A més, Margarit serà a Lleida per presentar la peça el dimarts anterior dia 14 en un acte obert al públic, i el mateix diumenge 19 oferirà un taller familiar de dansa a la mateixa Llotja.

El Circuit d'Òpera a Catalunya portarà a Lleida el dia 23 la producció Manon Lescaut, de Puccini, un títol no gaire popular, però amb alguna ària que de ben segur que el gran públic identifica. Com ja és habitual, a més, M. Pilar Saiz oferirà Un tastet d'òpera per introduir-nos a aquesta peça el divendres 17 de març a les 20 h.

I finalment, un text clàssic, un Goldoni produït per La Perla 29L'Hostalera, amb la brillant Laura Aubert i el televisiu David Verdaguer, ambientat en la Itàlia de La Dolce Vita. Una comèdia que presenta qüestions sobre l'enamorament i l'amor, o si es poden controlar des del cap i no des del cor. En descobrirem la resposta?