Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Centre d'Art La Panera ens proposa fer un taller familiar en línia "Unes vacances enmig del desastre"

El Centre d'Art La Panera ens proposa fer un taller familiar en línia "Unes vacances enmig del desastre"

 

TALLER FAMILIAR A CÀRREC DE L'ARTISTA ROC DOMINGO, I AMB LA COL·LABORACIÓ D'ALBERT GIRONÈS

25/30.06.2020

Unes vacances enmig del desastre és un taller en línia per a famílies, amb la col·laboració del projecte Javelina del Centre d’Art la Panera.

Aquest taller pren la forma d’un viatge que vol explorar maneres de desplaçar-se a través de la virtualitat i la imaginació. En el temps de la mobilitat reduïda, aprofitarem per transportar-nos a altres llocs, alguns d’existents i altres que inventarem de nou. Utilitzarem la ment i l’ample de banda per viatjar i explicar els llocs que visitarem. L’eina principal per realitzar el taller serà l’ordinador amb el qual ens connectarem i altres materials per poder dibuixar i escriure, si es creu necessari, encara que no és imprescindible. En definitiva, Unes vacances enmig del desastre ha estat concebut com un espai de trobada per jugar, descansar, explorar i relacionar-nos amb la pràctica artística des de casa.
El taller és gratuït, però amb places limitades. Cal inscripció: Heu d’enviar un correu a educaciolapanera@paeria.cat, on constin el vostre nom i cognoms, el telèfon, el correu electrònic i el nombre de persones que hi participareu.
Espai: des de casa.
Edat recomanada: a partir de 6 anys, però tots els infants hi tenen cabuda amb la companyia d’un adult.
Un cop us hagueu inscrit, rebreu un correu informatiu del taller, i per accedir-hi només caldrà que entreu a l’enllaç̧ que rebreu en el mateix correu electrònic que ens haureu proporcionat en fer la vostra inscripció