Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Tallers familiars al Centre d'Art La Panera

Tallers familiars al Centre d'Art La Panera

Dissabtes i diumenges d’abril i maig del 2017

Us convidem a passar una estona en família, gaudint de la visita a l’exposició «El desig de creure» i a la mostra de l’Espai miniPanera «Per art de màgia», que ens aproparà a esbrinar què s’hi amaga, darrere de l’art que ens sorprèn, ens il·lusiona i ens qüestiona. A partir de les il·lusions òptiques, la màgia i els àlbums il·lustrats, descobrirem noves maneres d’apropar-nos a l’art i podrem participar en un taller en què farem una creació, a partir de la màgia, la imaginació i el joc.

Activitats familiars de cap de setmana
Hora: 12.00 h
Edat: de 4 a 10 anys
Preu: 5 €
(socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 3 €)


Taller d’artista. A càrrec de Sònia Alins i Juanjo Barco.
Dimecres, 12 d’abril d’11.00 a 13.00 h

L’art és pura màgia i, igual que la màgia, els artistes també tenen els seus propis trucs, amb els quals sorprenen el públic. Sònia Alins i Juanjo Barco ens ajudaran a descobrir trucs visuals espectaculars per aconseguir obres d’art molt especials.
La sessió serà doble: d’una banda, treballarem una il·lustració jugant amb tècniques d’aquarel·la i un masking pen que us sorprendrà; d’altra banda, crearem imatges fotogràfiques espectaculars experimentant amb la tècnica del light painting. I tot, sense la necessitat d’aprendre paraules màgiques.

Edat: de 8 a 12 anys
Preu: 5 € (socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 3 €)

 

Avis i nets. Mira, mira què hi apareix!
Dijous, 13 d’abril a les 11:00h

Des del Centre d’Art la Panera i l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida us convidem a gaudir d’unes visites intergeneracionals. Visitarem l’Espai miniPanera per veure la mostra «Per art de màgia», un apropament a les il·lusions òptiques, la màgia i la imaginació. Després, participarem en un taller en què avis i nets realitzen les seves pròpies creacions a partir d’elements sorprenents. Us hi esperem!

Edat: de 5 a 8 anys
Preu: 5 € (socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 3 €)