Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Terrats en Cultura guanya el Premi Butaca 2019 a la millor iniciativa per a públics

Terrats en Cultura guanya el Premi Butaca 2019 a la millor iniciativa per a públics

Terrats en Cultura guanya el Premi Butaca 2019 a la millor iniciativa per a públics

Ajuntament de Lleida

Impulsat per l’associació sociocultural Coincidències que, amb la col·laboració de la Fundació Pública Teatre de la Llotja, per primera vegada es va fer a Lleida el passat mes de juny

4 espectacles de dansa, música i teatre a l’aire lliure, que es van fer a la terrassa de la Llotja, el terrat del Castell de la Suda, el Parc Ambiental de Serra Llarga i la Cooperativa Sanui Fruits i que van aplegar 350 persones


Del 12 al 30 de juny de 2019, 350 persones van poder gaudir de 4 espectacles de dansa, música i teatre a l’aire lliure




Terrats en Cultura va guanyar el Premi Butaca 2019 a la millor iniciativa per a públics. Lleida va acollir per primera vegada aquesta iniciativa de l’associació sociocultural Coincidències i que en aquesta ocasió va comptar amb la col·laboració de la Fundació Pública Teatre de la Llotja.

Del 12 al 30 de juny de 2019, 350 persones van poder gaudir de 4 espectacles de dansa, música i teatre a l’aire lliure, que es van concentrar a la terrassa de la Llotja, el terrat del Castell de la Suda, el Parc Ambiental de Serra Llarga i la Cooperativa Sanui Fruits.

Cesk Freixas, La hora del ritual, una dansa innovadora de Juan Carlos Lérida amb la complicitat de la cuina de Marina Monsonís; Ocaña, reina de las Ramblas, amb Marc Sambola i Joan Vázquez, amb dramatúrgia de Marc Rosich, i Las Glorias Cabaret van ser les quatre propostes que van formar part dels ‘Terrats en Cultura’ a Lleida.

Iniciatives culturals en espais singulars

Els Terrats en Cultura va néixer a Barcelona a la tardor de 2013 impulsat per l’associació Coincidències. Un grup de gestors culturals que van considerar que qualsevol espai pot ser idoni per a les iniciatives culturals. En aquest sentit van apostar per recuperar el vessant social, lúdic i cultural dels terrats. És així com, amb la vocació de trencar la relació tradicionalment jerarquitzada entre espectadors i artistes, per un cantó, i la cerca de nous espais per a propostes culturals, per un altre, sorgeixen els Terrats en Cultura.

En el 2016, Terrats en Cultura va ser guardonat com a Millor Projecte Innovador als Premis Time Out. I aquest 2019 ha estat el guanyador del Premi Butaca a la millor iniciativa per a públics.