Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies The Best On - 5è aniversari. La competició europea de companyies de dansa professionals

The Best On - 5è aniversari. La competició europea de companyies de dansa professionals

Avui, s'ha presentat en roda de premsa The Best On, l’únic certamen de companyies professionals de dansa urbana a Europa, arriba el  dissabte 19 de novembre a les 18h , i per cinquè any consecutiu, al Teatre de la Llotja. La regidora de Cultura Montse Parra  i Xavi Blanco director de Dancescape han explicat la particularitat d'aquesta competició únic al món on hi participaràn quinze companyies internacionals prèviament seleccionades per l’organització, l’escola de dansa lleidatana Dancescape Studios!.

Les 15 companyies convidades que han estat seleccionades, prop de 300 ballarins de diferents nacionalitats de les quals cinc són estrangeres, hauran d’interpretar una coreografia cadascuna per optar als diferents premis:

  • 1r classificat: 6.000€
  • 2n classificat: 1.000€
  • 3r classificat: 500€

El jurat constituït per coreògrafs reconeguts mundialment serà l’encarregat de decidir-ho. D’altra banda, hi haurà un jurat paral·lel que lliurarà el “premi especial de La Llotja” on es donarà l’oportunitat de formar part de la programació oficial del teatre.

 

Companyies Nacionals:

-          X-FAM. Agrupació que es presenta per segona vegada al campionat.

-          D'BLOCK & FRIENDS. Campions de la segona edició de THE BEST ON.

-          ROOKIES. Companyia premiada en última edició del certamen.

-          BOOGIE PLAYERZ. Participant per segona ocasió, sota la coreografia d’una ballarina italiana d'alt reconeixement, i defensat per ballarins nacionals.

-          STREET SQUAD. Companyia de b boys que està revolucionant els campionats nacionals i internacionals. Aquesta última temporada es van classificar, guanyant un campionat europeu, per representar al país en el mundial d'Estats Units.

-          SUPERNENAS. Companyia reconeguda per les seves més de 14 anys de trajectòria.

-          MUSIQUE. Sota la coreografia de Kanga Valls, director de KULBIK, companyia premiada en la primera edició de THE BEST ON, i guanyadors de “Tu sí que vales”.

-          KAMPAI. Companyia que compta amb ballarins i coreògrafs que van guanyar la tercera edició de THE BEST ON amb CK.

-          SUPASTAFF. Per primer cop hi participen, està format la fusió de dues companyies que competeixen a nivell professional.

 

Companyies internacionals:

-          GERMAN DANCE ART. (Braunschweig, Alemanya). Anteriorment coneguda com MTS, és la tercera ocasió en la qual es presenta a l'esdeveniment. En la tercera edició van obtenir la segona posició.

-          WHO CARES!?. (Hannover, Alemanya). Tercera posició en el campionat europeu FINALS 2015, és la segona ocasió que intenten guanyar el gran premi de THE BEST ON.

-          POWA TRIBE. (Roma, Itàlia) companyia amb àmplia experiència en campionats internacionals.

-          N.OUGH. (Roma, Itàlia) Subcampions de THE BEST ON en 2013, els coreògrafs dels quals són reconeguts mundialment en l'àmbit de la dansa urbana.

-          LA FAMILIA. (Itàlia), Subcampions del campionat HIP-HOP INTERNATIONAL - ITALY en 2016.

 

Després de les competicions, es realitzaran tres exhibicions de gran qualitat:

-          TANU'S MOTHER. companyia reconeguda nacionalment i que va aconseguir una tercera posició en THE BEST ON 2014.

-          LOOKATHINGSDIFFERENT. companyia de dansa contemporània molt innovadora formada per Carla Cervantes i Sandralee Egido.

-          S**T KINGZ. formen part del jurat de THE BEST ON. Es tracta d'una companyia japonesa seguida i admirada per tot el món. Guanyadors del campionat del món BODY ROCK en 2010 i 2011.

 

La nit del dissabte 19 de novembre tindrà lloc una festa amb els participants, assistents, organitzadors i jurat de l'esdeveniment, que serà amenitzades per les actuacions de PAT CRUZ, Bea Villabol, el grup Malibú con Piña i Judit Endje, tots ballarins d'alt nivell.

  • Preu Amic 15 €
  • Preu General 20 €
  • Preu Grup 12 €
  • Butaca Jove (8 disponibles) 5 €

 

El mateix dissabte, Dancescape amb el departament de joventut de l'Ajuntament de Lleida, organitzen una MASTERCLASS i roda oberta de ball freestyle
19 de novembre, 10.30h masterclass (cal inscripció prèvia i gratuïta). Teatre de La Llotja
12h Roda de ball (entrada lliure)Edat: 13 a 25 anys
inscripcions: Palma. Acte inclòs al Campionat internacional de dansa urbana The Best On, organitzat per Dancescape