Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies «The Touching Community», d'Aimar Pérez Galí

«The Touching Community», d'Aimar Pérez Galí

Teatre Municipal de l'Escorxador.
Divendres, 12 de gener, 21 h. Entrada 14€. Reduïda 10€

A finals de l'any 2015, Aimar Pérez Galí inicia una investigació sobre l'impacte que va tenir l'epidèmia de la sida en la comunitat de la dansa en el context espanyol i llatinoamericà. Aquest treball s'apropia de la pràctica del Contact Improvisation i es construeix com un diàleg amb els fantasmes dels qui ja no hi són. Aquesta pràctica de dansa, iniciada per Steve Paxton, en la qual el moviment s'improvisa a partir del contacte físic entre dos cossos, contrasta amb les polítiques d'immunitat que van aparèixer amb el VIH/sida.

The Touching Community és un treball íntim i afectiu que aborda una època que encara a dia d'avui s'ha de visibilitzar i s'ha d'atendre amb la sensibilitat que li correspon. Un treball sobre la memòria, sobre els ballarins que van deixar de ballar massa aviat, sobre una comunitat que es va fer forta en un moment de gran debilitat i sobre el tacte i el contacte com a eina de supervivència. Però sobretot és un treball que parla de l'amor, del canvi i de la por.

Idea, direcció i textos Aimar Pérez Galí
Dansa Oscar Dasí, Jesús Bravo, Jaime Conde-Salazar, Dani Méndez i Aimar Pérez Galí
Dramatúrgia Jaime Conde Salazar, Aimar Pérez Galí
Amb el suport en la investigació Aimar Arriola
Disseny espai i il·luminació Cube.bz
Assistència en l'espai sonor Tirso Oribe
Il·lustració Jordi Surribas
Producció Aimar Pérez Galí

Amb el suport de les beques d'investigació de la Generalitat de Catalunya, Graner, Programa d'Ajudes IBERESCENA, CaixaFòrum de Barcelona, Tabakalera de San Sebastián, L'animal a l'esquena, PAR- Programa Artistas en Residencia, CCEM de Montevideo, CEPRODAC, Museo del Chopo de Mèxic i Espacio Práctico de Barcelona