Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Torna el Festival de Valsos i Danses de l'Orquestra Simfònica del Vallès a l’Auditori Municipal Enric Granados

Torna el Festival de Valsos i Danses de l'Orquestra Simfònica del Vallès a l’Auditori Municipal Enric Granados

L’OSV engega una gira que inclou 9 concerts en 8 ciutats de Catalunya

A Lleida ens visitaran el proper dijous, 28 de desembre a les 20.30 h a sala Simfònica de l’Auditori Municipal Enric Granados.

Com cada any, l'Orquestra Simfònica del Vallès celebra el Nadal amb el Festival de Valsos i Danses. De la mà del seu director titular, James Ross, i amb la col·laboració de la soprano Isabella Gaudí .

Torna  el tradicional concert de Nadal de l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb l’energia dels valsos i polques de la família Strauss i la bellesa de les danses populars de tot el mon, enguany de la mà d’en James Ross, el seu flamant nou director titular i amb la participació de la soprano Isabella Gaudí

Ballarem amb els valsos veus de Primavera i A prova de foc, ens tornarem a enamorar del Bell Danubi blau, vibrarem i picarem de mans amb la Marxa Radetzky i, com es habitual en els concerts de la Simfònica, segur que hi hauran moltes sorpreses!

Un cop més, el clàssic concert de valsos i danses de la Simfònica del Vallès, aquesta vegada sota la direcció del nou titular James Ross i amb la participació de la jove soprano Anabel Pérez, acomiada l'any amb dos concerts a la seva ciutat. Una cita emblemàtica i ja obligada per donar la benvinguda a l'Any Nou.

 

Venda d’entrades:

El preu de les entrades és 30 € i la reduïda 25 €. Podeu comprar les vostres localitats de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 a la taquilla de l’Auditori i també mitjançant el lloc web de l’Auditori.

Isabella Gaudí

Nascuda a Barcelona, va començar els estudis musicals l’any 2003 mentre estudiava el grau de Traducció i Interpretació a la Universitat Pompeu Fabra. Durant la seva formació vocal ha estudiat amb prestigiosos mestres com Raquel Pierotti, Raúl Giménez, Francesca Roig i Luciana Serra, i actualment estudia amb Mariella Devia i Jaume Aragall. Ha actuat a Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Bèlgica i Colòmbia, en teatres i sales de concert com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, L’Auditori, el Théâ- tre Roger Barat i el Teatro Olimpico de Vicenza, entre d’altres, sota la batuta de directors com Alberto Zedda, Michael Boder, Antonio Fogliani, Jean Luc Tingaud, Guerassim Voronkov i Giovanni Battista Rigon, i amb directors escè- nics com Guy Joosten, Oliver Py, Nicola Berloffa i Rafel Duran.

 

James Ross Director titular de l’Orquestra Simfònica del Vallès, director musical de la Jove Orquestra dels Estats Units i membre de la Facultat de Direcció d’Orquestra de l’Orquestra de la Juilliard School. Músic de renom internacional, les seves activitats musicals abasten tres camps: direcció d’orquestra, intèrpret de trompa i ensenyament. Nascut a Boston, va créixer estudiant la trompa i en va obtenir la llicenciatura a la Universitat de Harvard el 1981. Després de la graduació, va començar els estudis de direcció amb Kurt Masur a Leipzig, mentre exercia com a trompa solista de la prestigiosa Gewandhausorchester de Leipzig, tot convertint-se en el primer membre americà d’aquesta formació en els 250 anys d’història de la institució. Durant setze anys ha estat director de l’Orquestra de la Universitat de Maryland.

 

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV)

L’OSV va néixer el 1987 en el si de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i molt aviat s’estructurà com una societat anònima laboral, en què els treballadors en són alhora els propietaris. La seva activitat se centra a la ciutat de Sabadell, amb una temporada pròpia i com a orquestra del circuit Òpera a Catalunya, i al Palau de la Música Catalana, amb el cicle de concerts Simfònics al Palau. N’han estat directors titulars A. Argudo, J. Mora, S. Brotons, E. Colomer, D. Giménez Carreras i Rubén Gimeno. Des del setembre del 2017 ho és James Ross. Ha rebut el Premi Nacional de Música 1992, atorgat per la Generalitat de Catalunya, i la Medalla d’Honor 2012 de la ciutat de Sabadell.