Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Un centenar de cantants interpreten a Lleida "El Musical participatiu"

Un centenar de cantants interpreten a Lleida "El Musical participatiu"

El Musical Participatiu tindrà lloc el proper dijous, 8  d’octubre a les 20.30 hores a a la sala 1 de l'Auditori Municipal  Enric Granados.

Per segona  vegada a la ciutat, l'Obra Social "la Caixa" presenta, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, el concert en format participatiu El Musical.

Aquest concert participatiu ofereix a les persones aficionades a la música l'oportunitat de participar en un emotiu recorregut per la història del teatre musical, des dels seus orígens fins avui, a partir de fragments musicals emblemàtics dels compositors més importants del gènere: Gershwin, Rodgers, Bernstein, Sondheim, Kander, Webber i Schönberg, entre d'altres.

Els participants en aquest concert en format participatiu estaran sota la direcció de Rubén Gimeno, qui dirigirà l'Orquestra Simfònica del Vallès i els solistes Mar Maestu i Sergi Albert, tots dos amb una llarga experiència en el teatre musical.

 

En aquesta ocasió participaran les agrupacions corals Batecs, Cor de Gospel de l'Ekke , la Coral Verge del Camí de Cambrils i el Cor de Gospel de  l’Aula de Músics de Tarragona.

Els concerts participatius impulsats per l'Obra Social "la Caixa" des de fa més de quinze anys, ofereixen a les persones aficionades a la música l'oportunitat de participar en un important projecte pedagògic i musical de gran envergadura juntament amb músics i intèrprets professionals de reconegut prestigi . Al ja tradicional Messies de Händel, l'Obra Social "la Caixa" ha sumat altres obres en els últims anys com Carmina burana de Carl Orff, el Rèquiem de Mozart, i la Missa de la Coronació de WA Mozart.

En aquesta ocasió, l'Obra Social "la Caixa" amplia el seu repertori i s'acosta al teatre musical. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida i l'Auditori Enric Granados, El Musical constituirà una experiència enriquidora que convidarà els aficionats a la música de la ciutat de Lleida a fer realitat un somni: cantar algunes de les peces més emblemàtiques dels musicals de Broadway juntament a solistes i músics professionals.

Aquesta proposta, dissenyada sota la direcció musical d'Óscar Peñarroya i l'escènica de Xavier Casan, presenta una selecció de fragments musicals emblemàtics dels compositors més importants del gènere: Gershwin, Rodgers, Bernstein, Sondheim, Kander, Webber i Schönberg, entre molts altres. Es tracta de realitzar un viatge per la història del gènere, des de les històriques composicions de la dècada dels 20 i els 30 (Showboat, Girl Crazy, Anything goes) fins als musicals més recents i populars (Chicago, Cats, Rent, Les Misérables o Hairspray).

Els preu de les entrades és de 20 €. Les entrades es poden comprar a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h. Els clients de “Caixa” poden gaudir de interessants descomptes. Cal que consulteu a la taquilla de l’Auditori.