Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Un total de 24 concerts programats a la tardor a l’Auditori Municipal Enric Granados

Un total de 24 concerts programats a la tardor a l’Auditori Municipal Enric Granados

La nova programació de l’Auditori Municipal Enric Granados omple la tardor d’activitats musicals, diverses en el seu format i contingut. Continuant amb la commemoració Granados, gaudirem d’un concert participatiu molt singular, El cant de les estrelles, obra de gran format coral amb les corals que formen part de la FCEC a les Terres de Lleida i Lleidart Ensemble, dirigits per Pedro Pardo.

El pianista i director Néstor Bayona, recentment guardonat amb el premi internacional Ciutat de Lleida, torna a l'Auditori per presentar un programa fora del format clàssic, que combinarà la música de solista, d'òpera i de cambra, amb relats i històries de diferents autors.

Formacions Residents de l’Auditori

Pel que fa als concerts de les formacions residents, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida ens oferirà tres concerts durant aquesta temporada. Iniciarem el cicle el 23 d’octubre amb un concert homenatge a Emili Pujol amb el guitarristes lleidatans Carles Trepat i Carles Herràiz. El 13 de novembre l’OJC celebrarà el seu 15è aniversari i ho farà acompanyat de grans amics com el baríton, Lluís Sintes,  Marta Infante, Blaumut etc.. Finalment, el 17 de desembre  l’OJC tindrà un director convidat de luxe amb Jose Cura que dirigirà la Simfonia del Nou Món.

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida ens oferirà Música de Cinema dedicat al cinema més clàssic sota la direcció del seu director Esteve Espinosa.

La Banda Municipal de Lleida oferirà un any més, el tradicional Concert de Santa Cecília amb la interpretació de la Missa de Santa Cecília de Gounod juntament amb diferents corals del territori. El concert de Nadal de la Banda Municipal de Lleida estarà dedicat al Tango i l’Escola de Ball Amaball hi participarà.

La Jove Orquestra de Ponent ens oferirà un concert ben peculiar amb la proposta d’un concurs de Composició Jove per celebrar el seu cinquè aniversari. Les obres finalistes d’aquest Concurs s’interpretaran el dia del concert a l’Auditori.

El quartet de corda Quartet Teixidor s’inclou també dins de la temporada i al més de novembre oferirà un concert dedicat  a Mozart.

Per últim, destaquem el concert de El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados el 10 de desembre on oferiran al públic un concert de valsos i danses.

Concerts per al públic infantil i familiar

El públic infantil i familiar també estaran ben representats amb el Cicle de Concerts Familiars de l’Auditori organitzat conjuntament amb l’Orfeó Lleidatà i amb la col·laboració d’Ibercaja.

En aquesta ocasió s’han programat tres concerts per als més menuts de la família. El 22 d’octubre els infants poden gaudir del conte musical Pere i el Llop, el 19 de novembre, la historia de l’Effie, l’Elefanta i el Concert de Nadal amb la Banda Municipal de Lleida.

Aquest any, com a novetat, hem creat un nou espai a la programació de l’Auditori, l’Espai Solidari, que donarà visibilitat als concerts que les diferents entitats socials organitzen amb finalitat solidària. Aquesta temporada gaudirem de concerts organitzats per l’Associació Down Lleida, Associació de Diabètics de Catalunya, Associació de CELÍACS de Catalunya, AFANOC Lleida, AECC Catalunya contra el Càncer, i el ja clàssic Mamapop.

L’Auditori col·labora aquesta tardor amb l’organització de diferents festivals i actes importants per a la ciutat, entre els quals destaca la XXIIIa edició del Festival de Jazz de Lleida, la Xa edició del Musiquem Lleida i l’Acte de Concessió dels Premis Literaris de Lleida 2016.

La temporada de tardor 2016 tancarà amb el tradicional Festival de Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció d’Arthur Post.

Si voleu podeu consultar el programa.