Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Un total de 32 concerts conformen la temporada hivern-primavera 2017 de l’Auditori Municipal Enric Granados.

Un total de 32 concerts conformen la temporada hivern-primavera 2017 de l’Auditori Municipal Enric Granados.

Dins de la temporada hivern-primavera 2017 de l’Auditori Municipal Enric Granados continuen els concerts dedicats compositor lleidatà Enric Granados.

Les grans formacions orquestrals ens faran gaudir de la música simfònica en majúscules.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida iniciarà el 8 de gener la temporada de l’Auditori amb la interpretació de la Suite Puncinella. L’OJC ha programat dos concerts més durant aquesta temporada en la que celebrarà el seu quinzè aniversari e interpretarà grans compositors com Beethoven i Mozart amb la presència del director convidat Salvador Mas.

L’Orquestra de Cadaqués sota la batuta de Jaime Martín retorna de nou a l’Auditori juntament amb el prestigiós violinista Daniel Hope i que interpretaran la Simfonia nº7 de Beethoven.

La Banda Municipal de Lleida ens oferirà un concert basat en la música i l’humor amb la col·laboració de l’actor Llubi Casas. La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida ha programat dos concerts aquesta temporada i en el concert de maig interpretà el musical El Fantasma de l’Òpera. Finalment, el 6 maig la Jove Orquestra de Ponent que celebrà el seu cinquè aniversari ens oferirà un repertori ben original.

Dins del cicle Coral Antoni Pujol hi hem inclòs diferents concerts on el cant i la bona música hi seran ben presents. Hi destaquen el concert Lux Aeterna del Cor de l’Orfeó Lleidatà i la Fundació Victoria dels Àngels sota la direcció de Pedro Pardo.

El 2 d’abril la Orquestra Simfònica del Vallès i diferents corals del territori interpretaran la Missa de Glòria de Puccini.

Destaquem també les formacions residents de l’Auditori com del grup de gòspel Veus.Kat amb el seu nou espectacle Music is Life

El cicle de concerts de música de cambra està integrat per sis concerts que acollirà la sala 2 de l’Auditori i que s’han programat durant tota la temporada de gener a juny. Aquest cicle s’iniciarà amb la formació resident el Quartet Teixidor que continua el seu cicle de concerts amb la interpretació de compositors de les nostres terres com Teixidor, Esterri i Haydn. El Duo Àstrid integrat pel guitarrista Carles Herraiz i la flautista Neus Puig fusionaran en un mateix programa la música d’Enric Granados i Piazzolla.

Granados estarà present també dins del cicle de música de cambra amb diferents concerts. Marta Infante i Carlos Robaina interpretaran obres composades per Granados per a veu i piano.
Durant el mes de maig el Quartet Teixidor ens oferirà un concert juntament amb el pianista resident de l’Auditori Enric Granados en el que interpretaran música de cambra desconeguda fins ara de Granados.

LleidArt Ensemble presentaran sota la direcció de Xavier Puig el Primaveres amb la interpretació de compositors com: Vivaldi, Copland i Piazzolla. Finalment, el cicle de música de cambra finalitzarà amb música francesca per a violoncel i piano interpretada per Laia Terré i Ramon Andreu.

El cicle de piano Ricard Viñes, comptarà amb intèrprets vinculats al concurs internacional de Piano Ricard Viñes que porta el nom de l’insigne pianista lleidatà.

El 26 de gener el pianistes Carles y Sofia interpretaran una versió única i exclusiva a quatre mans de Goyescas.

El 7 de febrer tindrem l’oportunitat de poder tornar escoltar a Enrique Lapaz, guanyador del Premi Especial al millor concursant de nacionalitat espanyola i guanyador al millor intèrpret del repertori de Ricard Viñes en l’última edició del concurs, ens interpretarà obres de Bach-Busoni i Chopin.

El 17 de març, el pianista resident de l’Auditori José Menor ens oferirà Danses, Valsos i Transcripcions de Granados seguint amb els concerts commemoratius de l’any Granados.

El 23 d’abril l’Orquestra Simfònica del Vallès juntament amb Ren Ziming, guanyador de la XXI edició del Concurs Ricard Viñes juntament amb solistes i cors de gran nivell interpretaran la Novena Simfonia de Beethoven.

 

Per al públic més novell, l’Auditori ha programat cinc concerts familiars que compten dos d’ells amb la col·laboració de l’Orfeó Lleidatà. Aquests concerts dirigits al públic més jove, s’iniciaran el 28 de gener amb l’espectacle Hop! Peripècia! que pretén donar a conèixer el món de l’òpera al públic més joves. El 18 de febrer la companyia Kiddy Musics ens oferirà l’espectacle Kiddy Broadway. L’11 març ens visitarà un follet molt valente que ha vingut a la ciutat.

El Centre de Titelles de Lleida tornarà després del gran èxit de la seva estrena el dissabte, 1 d’abril amb l’espectacle El Petit Piano amb la col·laboració de LleidArt Ensemble. Inclourem també dins del cicle de concerts familiars la interpretació de l’òpera la Gàbia daurada per part de l’Escola de Música l’Intèrpret que celebra el seu vintè aniversari. Finalment, el 10 de maig, Tortell Poltrona i Albert Pla ens presentaran el seu últim espectacle.

Cal destacar que el cicle de concerts familiars de l’Auditori compten amb la col·laboració d’Ibercaja.

Finalment, dins del cicle d’altres músiques. Destaquem la presencia del prestigiós guitarrista Cañizares.
Cañizares ens presenta una versió diferent i original de la música d’Enric Granados, en què ha seleccionat diverses peces com Valses Poéticos, Danzas Españolas i Goyescas.

Venda d’entrades i abonaments

L’Auditori ofereix diferents tipus d’abonaments amb interessants descomptes i garanteixen una localitat en els diferents concerts.

Ara que s’apropen les festes nadalenques és una bona ocasió per regalar els millors concerts de la temporada i obsequiar als familiars amb la millor música per celebrar els vint anys de l’Auditori.

L’Auditori també ofereix els abonaments a mida que pretenen oferir als públics abonaments personalitzats amb l’objectiu que el públic esculli el tipus de música que més li agradi i vingui a gaudir amb les millors formacions orquestrals i intèrprets que l’Auditori ha convidat per celebrar aquesta important efemèride.

Les entrades i els abonaments es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30h.

També es poden adquirir les entrades mitjançant el lloc web: www.auditorienricgranados.cat