Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Visites al Museu de l’Aigua durant l’estiu

Visites al Museu de l’Aigua durant l’estiu

Durant tot l’estiu el Museu de l’Aigua obre els seus espais per a què turistes i ciutadans els puguin descobrir, en horari de visita lliure durant tot l’estiu, i ofereix també un programa de visites guiades per a facilitar la interpretació i coneixement dels seus espais.

Així, el dissabtes als matins s’obre el Molí de Sant Anastasi (de 12 a 14h), on es pot visitar lliurement aquest antiquíssim molí fariner, d’origen medieval. S’hi pot veure part de la maquinària original i el pas de la sèquia de Fontanet, amb l’aigua de la qual es movia el molí.

Les visites guiades previstes al Molí de Sant Anastasi seran el dissabte 25 de juliol a les 18.30h i el divendres 21 d’agost a les 12.30h.

Dissabtes a la tarda és el torn del Campament de La Canadiense (de 17 a 20h), on es poden veure les exposicions “La força de l’aigua. El Dr. Pearson i les obres de la Canadiense a Lleida” que explica la història de l’espai i de la construcció del canal de Seròs, així com la importància que van tenir per Lleida. També s’hi exposa “Aigües del món”, que presenta la col·lecció d’ampolles d’aigua envasada d’arreu del món, portades pels mateixos visitants i que actualment aplega 1800 ampolles. I els més petits hi trobaran “H2O laboratori creatiu”, un espai per experimentar amb l’aigua i descobrir els seus secrets.

Les visites guiades previstes al Campament de La Canadiense seran el dissabte 25 de juliol a les 17h i el divendres 21 d’agost a les 11h.

Els diumenges es pot visitar (de 12 a 14h) el Dipòsit del Pla de l’Aigua, primer dipòsit d’aigua de la ciutat, de finals del segle XVIII, que garantia el subministrament. Avui és un espai magnífic i captivador. El dipòsit està obert mentre duren les obres de millora de l’accessibilitat.

Les visites guiades previstes al Dipòsit del Pla de l’Aigua seran el divendres 24 de juliol a les 11h i el dissabte 22 d’agost a les 11h.

Finalment, s’ofereixen visites guiades als Pous del gel el divendres 24 de juliol a les 12.30h i el dissabte 22 d’agost a les 12.30h.

Per assistir a les visites guiades només cal apuntar-se al telèfon 973 211 992 o museuaigua@paeria.cat . Per visitar els espais no és necessari, s’hi pot accedir llirement.

Totes les activitats són gratuïtes