Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Xavier Bobés porta el seu microespectacle al Teatre de l’Escorxador

Xavier Bobés porta el seu microespectacle al Teatre de l’Escorxador

Xavier Bobés porta el seu microespectacle al Teatre de l’Escorxador

Xavier Bobés i Playground porten el seu microespectacle "Corpus" al Teatre Municipal de l'Escorxador

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, l’artista crea a “Corpus”  peces escèniques petites, de manipulació d’objectes i de molta poesia

Quatre funcions, divendres i dissabte, a les 18.00 i a les 20.00, per a un reduït nombre d’espectadors

Xavier Bobés i Playground porten el seu microespectacle al Teatre Municipal de l’Escorxador, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Quatre funcions, divendres i dissabte, a les 18.00 i 20.00 hores, per a un reduït nombre d’espectadors, ja que només 25 persones poden assistir a cada passi.

En aquest espectacle de teatre d’objectes es creen peces escèniques petites, de molta proximitat, de manipulació d’objectes i de molta poesia. Una trobada entre una peça escultòrica, un manipulador d'objectes i un músic. Un diàleg escènic a cau d'orella en què podran participar només 25 persones en cada passi.

L'artista proposa explorar el moviment d'un objecte escultòric amb relació al cos humà, l'animal i el vegetal. Corpus és també un viatge entre un home i la seva forma, un diàleg impossible desfent les hores d'una vida, desfent camins, empetitint per a desaparèixer de nou. Aquest espectacle explora el moviment d'un objecte escultòric en relació amb el cos humà, l’animal i el vegetal. La cosificació del vincle que tota persona té amb el seu "cos objecte", desvetllant el seu sentit poètic i estudiant-ne les seues possibilitats d'interpretació, transformació, representació plàstica i de moviment.

Una coproducció de L'Auditori de Barcelona i Los Teatros del Canal de Madrid.

“Els microespectacles de Xavier Bobés, sempre per a un reduït nombre d'espectadors (ara 25), respiren exquisidesa i profunditat en les troballes visuals i els encadenats plàstics que genera.” Francesc Massip, Recomana

Xavier Bobés a Lleida va representar A taula el 2010, i també fou guanyador del 6è Premi de Projectes d'Arts Escèniques de Lleida 2005 amb El rei de la soledat.

Les entrades estan a la venda (Preu: 12 € / Reduït: 10 €) als webs de LaTemporada Lleida i Teatre de l’Escorxador, a les taquilles i a l’oficina de Turisme de Lleida.