Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies XXI edició del Mercat de la Música, Lleida 22 i 23 de Setembre del 2017

XXI edició del Mercat de la Música, Lleida 22 i 23 de Setembre del 2017

Arribem aquest any a la vint-i-unena edició del Mercat de la Música, el punt de trobada de col.leccionistes i melòmans que tal i com ve sent habitual se celebra el cap de setmana anterior a les Festes de Tardor.

Les activitats que integren el Mercat són les següents:

Fira del Disc:

Milers i milers de discs de vinil i CD a la venda, amb 17 expositors en un total d’oferta distribuït en 75 metres lineals, vinguts des de diferents punts de l’Estat. Podrem trobar-hi tant cotitzades peces de col.leccionista per al refinat busca-joies, com material comú per al simple melòman o algunes de les darreres novetats discogràfiques.

La Fira tindrà lloc Divendres de 16h a 21h, i Dissabte de 10h a 21h. Durant totes les hores de Fira, un bon nombre de disc-jòqueis amenitzaran la Fira.

Dissabte per la tarda es presentaràn noves reedicions de la part més pop, funk i disco que la rumba va tenir als anys 70, música altament apreciada per DJs d’arreu del món. Aquesta sèrie de reedicions inclou artistes obscurs com El Turronero, o més coneguts com Dolores Vargas “La Terremoto”, i són editades pel segell lleidatà Pharaway Sounds, subsidiari de Guerssen. La presentació serà amb una sessió del DJ Txarly Brown, el màxim especialista del gènere i autor de les notes informatives dels discs.

 

Música en directe:

Enguany tindrem dos bandes internacionals excepcionals, THE PHANTOM SURFERS des de Califòrnia, i THE LINK QUARTET des d’Itàlia.

Divendres 22, al Cafè del Teatre:   THE PHANTOM SURFERS  (EUA, SurfRock) Preu anticipada 10€, taquilla 12€

Possiblement la banda més divertida que hagi donat mai el gènere, són els reis absoluts del SurfTrash. Els seus directes es caracteritzen per una explossió de sò reverberat i lo-fi que els fa únics, acompanyada d’una irreverència, sarcasme i poca vergonya que els converteix en els PARTY KINGS!

Dissabte 23, al Cafè del Teatre:    THE LINK QUARTET  (Itàlia, Hammond funky-soul-jazz) Preu anticipada 8€, taquilla 10€

Històrica formació italiana, un dels màxims exponents dels sons més groovies dels 60 i 70 amb l’órgue Hammond com a referència. Presentaràn a Lleida el seu darrer llarga durada, “Minimal Animal”, carregat de encantadors solos de Hammond, jazzy beat, guitarres groovies i melodies enganxoses, combinant ballables temes funky amb moments més calmats carregats de sentiment jazzy, o fins i tot ska/rocksteady.

Venda d’entrades anticipades al Cafè del Teatre, a Grans Records, a Guerssen i online a Eventbrite.es

Ambdues nits, en acabar els concerts, hi haurà també sessions de disc-jòqueis al Pub Línia. Divendres amb el duet Chills & Fever, i el dissabte amb Cisko Kid.