Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Regidoria Avís legal
« Novembre 2023 »
Novembre
DlDtDcDjDvDsDg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Avís legal

Termes i condicions d'ús del lloc web http://www.paeria.cat/cultura/

 • Aquest és un lloc web que la Regidoria de Ciutat i Cultura posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes de Lleida i de tots els usuaris i usuàries de la xarxa Internet. El seu objectiu és subministrar servei i informació a tots aquests usuaris i usuàries i, així mateix, projectar i donar a conèixer la ciutat de Lleida i la seva activitat cultural.
 • Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
 • La informació administrativa facilitada a través d'aquesta web no substitueix la publicitat i textos legals que hagin de ser publicats formalment al BOE, DOGC, BOP i en altres diaris oficials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.
 • La Regidoria de Ciutat i Cultura no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d'enllaços o altres sistemes.
 • La Regidoria de Ciutat i Culturano es fa responsable de l'ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències que constin per determinats documents i aplicatius.
 • Totes les dades subministrades pels usuaris i usuàries no seran destinades a altres finalitats que les expressades en cada cas, ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).
 • La Regidoria de Ciutat i Cultura no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al lloc web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
 • Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so, bases de dades i qualsevol altre material, són propietat de l'Ajuntament de Lleida, d'algun institut, empresa o organisme vinculat al mateix Ajuntament o bé de tercers.
 • La Regidoria de Ciutat i Cultura es reserva el dret de canviar, modificar, ampliar continguts, informacions, aplicatius, etc. d'aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís.
 • L'interès de la Regidoria de Ciutat i Cultura és que aquest lloc web funcioni amb la màxima eficàcia i compleixi la finalitat per a la qual ha estat creat i es manté, posant tots els mitjans raonables per aconseguir-ho, però no es responsabilitza de possibles mal funcionaments i anomalies en el seu funcionament.
 • La Regidoria de Ciutat i Cultura podrà modificar els termes i condicions que apareixen en aquesta pàgina web i, per tant, li aconsellem que els consulti amb una periodicitat raonable per si s'hi produeixen canvis. Totes les modificacions que s'introdueixin entraran en vigència en el mateix moment de la seva publicació en aquest lloc web.
 • L’ús d'aquest lloc web implica l'acceptació dels termes i condicions continguts en aquesta pàgina web.
 • Per a qualsevol aclariment, informació, suggeriment, queixa, etc., podeu adreçar-vos a la Regidoria de Cultura a la següent adreça:
  Regidoria de Ciutat i Cultura
  Av. Blondel, núm. 64
  Tel. 973 700 393 
  cultura@paeria.cat

  Els usuaris i usuàries poden exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la Llei Orgànica vigent de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) sobre les seves dades, sol·
  licitant-ho amb prèvia identificació, personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a Cultura citada anteriorment. Els possibles conflictes relatius amb aquest lloc web es regiran exclusivament per el dret que afecta l'Estat Espanyol i a la comunitat autònoma de Catalunya, sent els jutjats de Lleida els únics competents. Tots els usuaris i usuàries accepten el compliment i respecte d'aquesta clàusula.