Twitter Facebook YouTube Instagram flickr RSS Inici Contacte Mapa web Català | Español    Traductor: 
Esteu aquí: Inici Regidoria Tràmits Subvencions
« Maig 2020 »
Maig
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Subvencions, ajuts, beques i premis

Cap subvencions

 

La Regidoria de Ciutat i Cultura estableix una línia de suport específic per als projectes i activitats de les diferents entitats culturals de la ciutat les quals contribueixen a completar el panorama cultural general de Lleida, distingint-la com a vèrtex actiu, important, en el territori del país i de l'estat.

La concessió d'aquestes subvencions ve regulada per les Bases reguladores generals de la concessió de subvencions de l’Ajuntament de Lleida i els seus organismes autònoms i per les bases específiques per a cadascuna de les línies subvencionables que atorga L'Ajuntament de Lleida amb càrrec a les apllicacions pressupostàries de la Regidoria de Ciutat i Cultura  per a la corresponent convocatòria.

 

L’any 2019, la convocatòria es per a la:

Línia 1.- Ajuts a projectes d'entitats culturals sense ànim de lucre de la ciutat de Lleida.

Convocatòria d'ajuts per a persones, entitats i associacions que duguin a terme actuacions en l'àmbit de la cultura a la ciutat de Lleida, per a l'any 2019. Veure document

Enllaç convocatòria BOP


Bases reguladores generals de la concessió de subvencions de l’Ajuntament de Lleida i els seus organismes autònoms. Veure document

Bases específiques. Línia 1.- Ajuts a projectes d'entitats culturals sense ànim de lucre de la ciutat de Lleida. Veure document


El termini de la presentació de sol·licituds del 15 de maig al  14 de juny de 2019

 

Els formularis de sol·licitud de subvenció i la documentació annexa, es poden trobar al següent enllaç.

www.paeria.cat/subvencions

MOLT IMPORTANT: Enguany s'afegeix un formulari (Declaració responsable sobre el compliment dels requisits necessaris per a ser beneficiari/a d’una subvenció establerts pels apartats 2n i 3r. de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions). El podeu trobar en aquest enllaç.

Model: Excell Annex 3

 

Ajuts al Teixit Empresarial Cultural i Artístic de la ciutat de Lleida

La Regidoria de Promoció de la ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria i d’acord i amb la complicitat de la La Regidoria de Ciutat i Cultura contemplen la mobilitat internacional de les activitats culturals i artístiques de la ciutat. Aquests ajuts aniran destinats específicament a empreses del sector cultural i artístic amb l’objectiu de promoure la seva internacionalització.

BASES

CONVOCATÒRIA

  1. 1. Ajuts al Teixit Empresarial Professional Cultura i Artístic de la Ciutat de Lleida. TRÀMIT
  2. 2. Ajuts per a la Mobilitat Internacional d’agents, artistes i creadors de la Ciutat de Lleida. TRÀMIT

 

 

INSCRIPCIÓ AL CENS D’EMPRESES-INDÚSTRIES CULTURALS LLEIDA

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Del 23 de maig al 22 de juliol de 2019

 

 

Ajuts al Teixit Empresarial de la ciutat de Lleida

Tercera edició d’aquestes subvencions convocada des de la Regidoria de Promoció de la ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, que van destinades a empreses de qualsevol sector que vulguin constituir-se o afrontar inversions per la seva consolidació i millora.

BASES

CONVOCATÒRIA

TRÀMIT

INSCRIPCIÓ AL CENS D’EMPRESES-INDÚSTRIES CULTURALS LLEIDA

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Del 19 d’abril a 19 de juny de 2019

 

 

Premi Visual Art

L’objecte del Premi Lleida Visual Art és el de contribuir a la producció d’un curtmetratge, de ficció o documental de producció independent, d’autor i/o primers projectes realitzats per autors i/o productors radicats a Catalunya, que promoguin un cinema independent, emergent i de nous talents que estigui en fase de preproducció o de rodatge i que la seva producció tingui lloc, total o parcialment a la ciutat de Lleida i/o estigui vinculat a referents de la cultura de la ciutat de Lleida.

CONVOCATÒRIA I PRESENTACIÓ DE PROJECTES

 

TERMINI DE PRESENTACIÓ: del 15 de maig fins al 15 de juliol de 2019

 

 

BEQUES ART I NATURA A LA CREACIÓ 2019

El Centre d’Art la Panera, convoca anualment les Beques Art i Natura a la Creació, en col·laboració amb el Centre d’Art i Natura de Farrera i el Centro de Arte y Naturaleza de Huesca per tal de promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals.

Els projectes que optin a les Beques Art i Natura a la Creació s’han de presentar al Registre de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (Ajuntament de Lleida), Rambla Ferran, 32, 25007 Lleida, en horari d’atenció al públic (consulteu-lo al web omac.paeria.cat). Es poden entregar personalment, a través d’una persona en representació de l’interessat o per correu postal. En el cas d’enviaments internacionals es pot optar per enviar el projecte a la següent adreça de correu electrònic: aj.lapanera@paeria.cat

 

BASES

CONVOCATÒRIA. Anunci de la convocatòria de les beques Art i Natura a la creació 2019

Anunci de rectificació. Convocatòria Beques Art i Natura 2019

El termini de presentació d’originals que concursen a les Beques Art i Natura a la Creació finalitza el 14 de juny de 2019 a les 14:00 h.

 

 

28a MOSTRA D'ARTS ESCÈNIQUES - JOSEP FONOLLOSA, "FONO"

Dimarts dia 14 de maig de 2019, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província la CONVOCATÒRIA de la 28a Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa, "Fono" .

Aquesta Convocatòria es regeix per les BASES publicades al mateix BOP el 12 de juliol de 2017, que cal que compliu per participar-hi.

Enguany, com a novetat, es poden presentar les sol·licituds online a través dels tràmits de l’Ajuntament de Lleida (si sou persona representant d’una entitat, caldrà que ompliu també el full que ho acredita) en aquest enllaç.

També segueix vigent l’opció, com cada any, de presentar la sol·licitud a paper, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OMAC) a la Rambla de Ferran 32 en aquest horari: http://omac.paeria.cat/lomac/horari

 

La convocatòria és oberta des del 15 de maig  fins al 14 de juny de 2019

Teatre Municipal de l'Escorxador
C. de Lluís Companys s/n
Lleida 25003
Tel. 973 279 356
teatre@paeria.cat
teatreescorxador.com

 

PREMIS LITERARIS 2019

Els dos premis es regiran per les Bases publicades al BOP número 73 de data 15 d'abril de 2014

Bases del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, publicacdes al BOP número 73 de data 15 d'abril de 2014

Bases del Premi de Poesia Màrius Torres, publicacdes al BOP número 73 de data 15 d'abril de 2014

Convocatòria del 36è Premi d’assaig Josep Vallverdú 2019

L’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida convoquen el 36è Premi d’assaig Josep Vallverdú 2019 per tal de promoure el conreu de l’assaig en català al nostre país.

 

Convocatòria del 24è Premi de poesia Màrius Torres 2019

L’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida convoquen el
24è Premi de poesia Màrius Torres 2019 per tal de promoure el conreu de poesia en català al nostre país.

 

TRÀMIT: El lloc de presentació d'originals serà a l'Oficina Municipal d'atenció Ciutadana (Ajuntament de Lleida) situada a la rambla de Ferran 32, 25007 de Lleida.
Horari d'atenció al públic: consulteu tel. 973 700 327 o al web http://omac.paeria.cat

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Darrer dia 13 de setembre de 2019