<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-webs/cultura/ca/agenda/presentacio-del-llibre-mereixer-la-victoria>>.

Presentació del llibre- Merèixer la victòria

Data d'inici

Activitat externa

Quan?
26/06/2024 des de 19:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Carrer Vallcalent, 65, Lleida
Nom de contacte
La Fatal
Correu electrònic
Organitzador
La Fatal
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

L’empresari i consultor David Madí i Cendrós conversarà amb Antoni Gelonch sobre política i, més en concret, sobre El Procés, amb motiu de la presentació del llibre Merèixer la victòria (Columna).

A “Merèixer la victòria” hi trobarem fets del Procés vistos amb la perspectiva d’un dels seus estrategs i narrats des d’una llibertat responsables. En aquest relat, evidentment, hi ha vivències pròpies, però també moltes altres que han aportat diferents actors catalans i espanyols que han tingut l’amabilitat de confiar a l’autor algunes peces inèdites de la història del Procés. Merèixer la victòria és, doncs, una novel·la de no-ficció que t’interessarà, et farà sentir orgullós i t’indignarà. També et farà plorar, angoixar i potser, fins i tot, riure. Un relat per a adults per entendre com Catalunya va portar a terme l’intent més seriós d’independència dels darrers tres-cents anys, i per què no ens n’hem sortit.