Roda Roda Museu de l’Automoció de Lleida

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ADREÇA

C. de Santa Cecília, 22 (Camps Elisis), 25001 Lleida


CONTACTE/WEB

973 212 635

museuautomocio@paeria.cat


HORARI

De dimarts a dissabte d’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h

Diumenges i festius d’11.00 a les 14.00 h

Tancat els dilluns i els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener


ENTRADA GRATUÏTA


PRESENTACIÓ

El Roda Roda Museu de l’Automoció de Lleida presenta una extensa col·lecció de cotxes, motocicletes, motors i reproduccions a escala que ens conviden a fer un viatge pel món de la indústria de l’automòbil a través de la història. Exposa la col·lecció municipal de vehicles històrics i altres models cedits per particulars, organitzats per àmbits temàtics.

El Museu programa el cicle d’exposicions temporals anomenat “La peça del trimestre” i altres activitats de difusió. Disposa d’una aula didàctica per a les activitats educatives, un punt d'informació amb biblioteca especialitzada i un magatzem i taller de reparació.

El museu ofereix visites guiades per a centres educatius i grups, adaptades als diferents nivells. Contacteu amb el museu per correu electrònic per consultar la disponibilitat i fer la reserva.

LA PEÇA DEL TRIMESTRE

"Bombers 40 anys"

Fins al 16 de juny de 2024.

Exposició temporal que repassa les quatre dècades d’història de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat de Catalunya, explicant-ne els orígens, l’evolució, el funcionament actual i els reptes de futur.

L’exposició s’acompanya dels dos camions de bombers històrics de la ciutat que es conserven al museu.